Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb meccs a bajnokságban?

Számomra a legemlékezetesebb mérkőzés a Debrecen ellen hazai pályán elért 3:2-es győzelem volt, ahol 0:2-ről felállva sikerült megnyerni a mérkőzést a 94. percben!

Melyik volt a legfontosabb gólod a szezon során, van olyan pillanatod, amit kiemelnél?

A Debrecen elleni gólomat mindenféleképpen ide említeném, amit a 94. Percben szereztem, ezzel sikerült megnyerni a meccset, illetve a Honvéd elleni két gólomra is szívesen emlékszek vissza!

Mi volt a csapat erőssége ebben a szezonban?

Úgy gondolom, hogy az összetartás, a mentalitás és az állandó győzni akarás vezetett ehhez a nagyszerű eredményhez. Ez a csapat egy nagyszerű család, akinek minden játékos és velünk dolgozó edző a részese!

Segítséget nyújtott neked ez az utánpótlás bajnokságban, hogy a felnőt csapattal tudtál készülni?

Természetesen rengeteget segített az, hogy a felnőtt kerettel tudtam készülni napról napra, így a mérkőzéseken is tudtuk kamatoztatni az ott meg szerzett tapasztalatokat!

Mit érzel azzal kapcsolatban, hogy bajnoki címet nyertetek és hogy ifi BL-ben indulhattok?

Óriási büszkeséggel és örömmel tölt el minket az, hogy a következő szezonban mi képviselhetjük hazánkat az Ifjúsági Bajnokok Ligájában. A szezon elején nem tűztük ki célul, azt, hogy most mindenképpen megnyerjük a bajnokságot. Persze, beszéltünk róla, hogy milyen fantasztikus érzés lenne, ha játszhatnánk a BL-ben. Ahogy teltek a meccsek és jöttek a keményen megdolgozott sikerek és győzelmek egyre jobban elhittük és beleéltük magunkat ebbe a helyzetbe és szerencsére valósággá vált. Jó lett volna, ha teljes egészében be tudjuk fejezni a bajnokságot és együtt tudtunk volna ünnepelni a csapattal, de erre sajnos nem került sor.

Mit vársz az első selejtező mérkőzéstől?

Szeretnénk minél tovább jutni a selejtezőkben, és bekerülni a főtáblára. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nem lesz egyszerű menet és hogy 110%-ot kell nyújtani majd a pályán, de hiszem hogy ez a csapat képes erre a csodára és meg tudjuk valósítani a BL-hez fűzött vágyainkat!

Hajrá ETO!

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink