Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb meccs a bajnokságban?

Számomra a legemlékezetesebb mérkőzés a Debrecen ellen hazai pályán elért 3:2-es győzelem volt, ahol 0:2-ről felállva sikerült megnyerni a mérkőzést a 94. percben!

Melyik volt a legfontosabb gólod a szezon során, van olyan pillanatod, amit kiemelnél?

A Debrecen elleni gólomat mindenféleképpen ide említeném, amit a 94. Percben szereztem, ezzel sikerült megnyerni a meccset, illetve a Honvéd elleni két gólomra is szívesen emlékszek vissza!

Mi volt a csapat erőssége ebben a szezonban?

Úgy gondolom, hogy az összetartás, a mentalitás és az állandó győzni akarás vezetett ehhez a nagyszerű eredményhez. Ez a csapat egy nagyszerű család, akinek minden játékos és velünk dolgozó edző a részese!

Segítséget nyújtott neked ez az utánpótlás bajnokságban, hogy a felnőt csapattal tudtál készülni?

Természetesen rengeteget segített az, hogy a felnőtt kerettel tudtam készülni napról napra, így a mérkőzéseken is tudtuk kamatoztatni az ott meg szerzett tapasztalatokat!

Mit érzel azzal kapcsolatban, hogy bajnoki címet nyertetek és hogy ifi BL-ben indulhattok?

Óriási büszkeséggel és örömmel tölt el minket az, hogy a következő szezonban mi képviselhetjük hazánkat az Ifjúsági Bajnokok Ligájában. A szezon elején nem tűztük ki célul, azt, hogy most mindenképpen megnyerjük a bajnokságot. Persze, beszéltünk róla, hogy milyen fantasztikus érzés lenne, ha játszhatnánk a BL-ben. Ahogy teltek a meccsek és jöttek a keményen megdolgozott sikerek és győzelmek egyre jobban elhittük és beleéltük magunkat ebbe a helyzetbe és szerencsére valósággá vált. Jó lett volna, ha teljes egészében be tudjuk fejezni a bajnokságot és együtt tudtunk volna ünnepelni a csapattal, de erre sajnos nem került sor.

Mit vársz az első selejtező mérkőzéstől?

Szeretnénk minél tovább jutni a selejtezőkben, és bekerülni a főtáblára. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nem lesz egyszerű menet és hogy 110%-ot kell nyújtani majd a pályán, de hiszem hogy ez a csapat képes erre a csodára és meg tudjuk valósítani a BL-hez fűzött vágyainkat!

Hajrá ETO!

További híreink

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

U19-es bajnokcsapatunk hálóőre kishíján járni is az ETO pályán tanult, 6 éves kora óta futballozik klubunkban. Több alkalommal ért el érmes helyezést különböző korosztályokkal, de kétségkívül az idei szezon volt pályafutásának eddigi legeredményesebb éve. 18 meccsből 16 alkalommal kezdőként lépett pályára és nagy szerepet vállalt a csapat sikerében. Alábbibakban megtudhatják, milyennek látta kapusunk az elmúlt idényt!

Ismét az Üstökös FC volt az edzőpartnerünk

Ismét az Üstökös FC volt az edzőpartnerünk

A következő szezontól az országos bajnokságban szereplő 2007-es korosztályunk tegnap az Üstökös FC idősebb csapatával játszott edzőmérkőzést, ahol szép játékot bemutatva fölényes győzelmet arattak! A fiúk egyébként Sárközi Attila vezetésével hibátlan mérleggel, első helyen zárták a félbeszakított U13-as regionális bajnokságot! Gratulálunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink