Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence az NBII elleni edzőmérkőzésen

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb meccs a bajnokságban?

Preszeller Tamás vezetésével jól indult az őszi szezonunk, nagy lendületet kaptunk az egymást követő győztes mérkőzések következtében. Az egész szezon mindegyik gólja emlékezetes marad számomra, de sajnos a sérülésem miatt tavasszal kevesebb játékkal tudtam hozzájárulni a mérkőzésekhez.

Van olyan gólod vagy pillanatod, amit kiemelnél?

Külön kiemelni nem tudok gólt vagy pillanatot, mindegyik gólomnak ugyanúgy örültem, ha 0:0-nál elsőként vagy 3:0-nál negyedikként ért célba a találatom!

Mit jelent számodra, hogy házi gólkirály lettél?

Házi gólkirálynak lenni nagyon jó érzés, elismerése a teljesítményemnek, de úgy gondolom nem csak az én érdemem, a csapattársaim játéka is kellett hozzá! Ezúton is köszönöm nekik!

Mi volt a csapat erőssége ebben a szezonban?

Csapatunk erőssége, mint ahogyan már többen említették - mentalitásunkban és a csapatjátékunkban rejlik. Összeszokott csapatunk van, amely edzőink segítségével folyamatosan fejlődve jutott el erre a szintre!

Mit érzel azzal kapcsolatban, hogy bajnoki címet nyertetek és hogy ifi BL-ben indulhattok?

Nyertem már korábban ETO-val bajnoki címet, ami akkor is és most is azt az érzést váltja ki belőlem, hogy a legjobb helyen futballozom! Az ifi BL-ben való indulás fantasztikus érzés számunkra. Örülök, hogy a “ történelmet írt csapat” részese lehetek!

Mit vársz az első selejtező mérkőzéstől?

Természetesen győzelmet. Bízom benne, hogy a csapat ott folytatja majd, ahol abbahagyta. Szeretnénk méltón képviselni az ETO-t és olyan eredményt elérni, ami még hazai csapatnak eddig nem sikerült!

Hajrá ETO! 

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink