Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence az NBII elleni edzőmérkőzésen

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb meccs a bajnokságban?

Preszeller Tamás vezetésével jól indult az őszi szezonunk, nagy lendületet kaptunk az egymást követő győztes mérkőzések következtében. Az egész szezon mindegyik gólja emlékezetes marad számomra, de sajnos a sérülésem miatt tavasszal kevesebb játékkal tudtam hozzájárulni a mérkőzésekhez.

Van olyan gólod vagy pillanatod, amit kiemelnél?

Külön kiemelni nem tudok gólt vagy pillanatot, mindegyik gólomnak ugyanúgy örültem, ha 0:0-nál elsőként vagy 3:0-nál negyedikként ért célba a találatom!

Mit jelent számodra, hogy házi gólkirály lettél?

Házi gólkirálynak lenni nagyon jó érzés, elismerése a teljesítményemnek, de úgy gondolom nem csak az én érdemem, a csapattársaim játéka is kellett hozzá! Ezúton is köszönöm nekik!

Mi volt a csapat erőssége ebben a szezonban?

Csapatunk erőssége, mint ahogyan már többen említették - mentalitásunkban és a csapatjátékunkban rejlik. Összeszokott csapatunk van, amely edzőink segítségével folyamatosan fejlődve jutott el erre a szintre!

Mit érzel azzal kapcsolatban, hogy bajnoki címet nyertetek és hogy ifi BL-ben indulhattok?

Nyertem már korábban ETO-val bajnoki címet, ami akkor is és most is azt az érzést váltja ki belőlem, hogy a legjobb helyen futballozom! Az ifi BL-ben való indulás fantasztikus érzés számunkra. Örülök, hogy a “ történelmet írt csapat” részese lehetek!

Mit vársz az első selejtező mérkőzéstől?

Természetesen győzelmet. Bízom benne, hogy a csapat ott folytatja majd, ahol abbahagyta. Szeretnénk méltón képviselni az ETO-t és olyan eredményt elérni, ami még hazai csapatnak eddig nem sikerült!

Hajrá ETO! 

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink