Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Márton Adrián: Az U19 egy összetartó család!

Márton Adrián 2014-ben, 13 évesen érkezett az ETO-hoz és a szezon végén rögtön bajnoki címet ünnepelhetett az U14-es korosztállyal, melyhez 45(!) góllal járult hozzá! Azóta bemutatkozott az utánpótlás válogatottban és mára ott kopogtat a felnőtt csapat ajtaján! Támadónkkal végigjártuk az idei sikerhez vezető utat, ami különösen fontos volt számára!

Márton Adrián: Az U19 egy összetartó család!

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb meccs a bajnokságban?

Nagyon elkaptuk a fonalat az első félévben, Preszeller Tamás vezetésével volt egy 9 meccses veretlenségi sorozatunk! Külön meccset nem emelnék ki, inkább azt mondom, hogy az egész idény emlékezetes volt számomra!

Melyik volt a legfontosabb gólod a szezon során, van olyan pillanatod, amit kiemelnél?

A lelkemnek és a csapatnak mindegyik gólom fontos volt, mert pont olyan ütemben szereztem őket, amikor jól jött, de ebből nem emelném ki magam, mert az egész csapat érdeme mikor gólt szerzek!

Mi volt a csapat erőssége ebben a szezonban?

A mentalitásunk és hogy egy csapatként dolgoztunk! Mondhatnám ez az U19-es csapat egy összetartó család, nagyon együtt vagyunk! Természetesen annak a felkészülésnek is köszönhető, amit hétről hétre gyakoroltattak velünk az edzők, nagyban hozzájárult a sikerhez!

Mit érzel azzal kapcsolatban, hogy bajnoki címet nyertetek és hogy ifi BL-ben indulhattok?

Nyertem már bajnoki címet itt az ETO-ban kisebb korosztályokkal, viszont U19-esként, a felnőtt előcsapataként ez sokkal felemelőbb. Sokkal taktikusabb játékot kellett játszanunk, ahhoz, hogy ezt elérjük! Készülünk az ifi BL-re és a legjobbat várjuk magunktól!

Mit vársz az első selejtező mérkőzéstől?

Mindenképp jó volna túlverekednünk magunkat az első és a második ellenfélen is. Bátran állíthatjuk, hogy nekünk az a célunk, hogy bekerüljünk a csoportkörbe!

Hajrá ETO! 

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink