Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

U19-es csapatunk tegnap az NBIII Közép csoportjában szereplő vecsési THSE Szabadkikötő együttesét fogadta az ETO Stadionban. Ugyan a mérkőzés tét nélküli volt, ettől függetlenül továbbra is meggyőző eredményt produkáltak a fiúk! Vitális Milán duplával, Sipőcz Bence, Múcska Viktor és Szabó Tamás egy-egy találattal járult hozzá a győzelemhez! Gratulálunk!

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

ETO FC Győr U19 – THSE Szabadkikötő 5:1 (3:0)

ETO: Ruisz (Kantó) – Szabados, Wágenhoffer (Csonka), Pereira (Molnár), Tamás (Szamosi) - Rébék (Szabó T.), Múcska, Vitális - Sipőcz (Szentes), Farkas, Márton (Balogh)

Gólszerzők: Vitális (2), Sipőcz, Múcska, Szabó

Csató Sándor: „A szervezetten és agresszíven védekező ellenfelünk nagyon megnehezítette a dolgunkat. Lassan, sok hibával játszottunk, ennek ellenére egy-egy szép egyéni megoldás után sikerült gólokat szereznünk az évad utolsó mérkőzésén!”

Kapcsolódó képek

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink