Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Gyereknapi rajzverseny

Kedves Gyerekek!

Gyereknap alkalmából rajzpályázatot hirdetünk, természetesen ETO témában!

Legyen szó a kedvenc játékosodról, a stadionról, a címerről vagy akár a számodra legemlékezetesebb mérkőzésről, alkotásodnak csak a fantáziád szab határt!

Amire figyelned kell: 
⁃ Fontos, hogy a rajzodat A/4-es vagy A/3-as méretben készítsd
⁃ Június 07. (vasárnap) 20:00 óráig küldd el nekünk digitális formában facebook üzenetben vagy a jatek@eto.hu e-mail címre
⁃ Az eredeti rajzot pedig juttasd el hozzánk személyesen vagy postai úton az alábbi címre: ETO Futball Kft. 9027 Győr, Nagysándor József utca 31.

A beérkezett alkotásokat egyszerre, egy nagy közös albumba töltjük fel Facebook oldalunkra június 8-án és ezzel egyben a szavazást is elindítjuk!

A legtöbb like-ot begyűjtő kép tulajdonosát és az ETO-díjra jelölt alkotást egyedi ETO-s termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal díjazzuk!

Eredményhirdetés: 2020. június 14.

Várjuk a jobbnál jobb alkotásokat! Sok sikert mindenkinek! 

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink