Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Közös edzések heti négyszer

Csapatunk a megfelelő óvintézkedések betartása mellett lassan 3 hete, heti 4 alkalommal újra edzésbe állt! A foglalkozásokon a nemzetközi szereplésre készülő U19-es keret is részt vesz, így a fiatalokkal egészül ki a teljes létszám.

Közös edzések heti négyszer

A mai napon egymás elleni játékra is sor került, amit Herczeg Miklós asszisztens edző pozitívan értékelt, és az eddig elvégzett munkáról is beszámolt!

Herczeg Miklós:Március 16-án találkozott utoljára a csapat és közel másfél hónap leállás után döntött úgy a klubvezetés, hogy újraindítják az edzéseket, legfőképp a játékosok szinten tartása érdekében. Az a cél, hogy a következő szezon felkészülési időszakában már minőségi munkát tudjunk végezni. Csatlakozott hozzánk szinte a teljes U19-es keret, mivel fontos, hogy a fiatalok szokják a légkört, és a vezetőség képet kapjon arról, hogy kire lehet a jövőben számítani, nem utolsó sorban pedig remek lehetőség számukra, hogy felkészüljenek a nyáron induló ifjúsági BL-sorozatra!  Természetesen igyekszünk a lehető legjobban betartani minden elővigyázatossági ajánlást, a játékosok már edzés-felszerelésben érkeznek, és ugyanígy távoznak, közös öltözőhasználat jelenleg nincs. Az edzések túlnyomó része labdás feladatokra épül, a kisjátékoktól elkezdve a nagylétszámú játékokig minden szerepel. Most van időnk a részletekig belemenni a játékba, így ma először volt egészpályás, edzőmeccs jellegű játék, ahol azt tapasztaltuk, hogy kezdenek jó állapotba kerülni a játékosok, már sok szép dolgot láttunk a pályán. Természetesen most nem az eredményen volt a hangsúly, hanem hogy mindenki megfelelő terhelést kapjon és a fiatalok beépüljenek a játékba. Előreláthatólag június közepéig lesznek edzések, de ez a következő évi menetrend kialakításától függően még változhat!”

Kapcsolódó képek

További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink