Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Közös edzések heti négyszer

Csapatunk a megfelelő óvintézkedések betartása mellett lassan 3 hete, heti 4 alkalommal újra edzésbe állt! A foglalkozásokon a nemzetközi szereplésre készülő U19-es keret is részt vesz, így a fiatalokkal egészül ki a teljes létszám.

Közös edzések heti négyszer

A mai napon egymás elleni játékra is sor került, amit Herczeg Miklós asszisztens edző pozitívan értékelt, és az eddig elvégzett munkáról is beszámolt!

Herczeg Miklós:Március 16-án találkozott utoljára a csapat és közel másfél hónap leállás után döntött úgy a klubvezetés, hogy újraindítják az edzéseket, legfőképp a játékosok szinten tartása érdekében. Az a cél, hogy a következő szezon felkészülési időszakában már minőségi munkát tudjunk végezni. Csatlakozott hozzánk szinte a teljes U19-es keret, mivel fontos, hogy a fiatalok szokják a légkört, és a vezetőség képet kapjon arról, hogy kire lehet a jövőben számítani, nem utolsó sorban pedig remek lehetőség számukra, hogy felkészüljenek a nyáron induló ifjúsági BL-sorozatra!  Természetesen igyekszünk a lehető legjobban betartani minden elővigyázatossági ajánlást, a játékosok már edzés-felszerelésben érkeznek, és ugyanígy távoznak, közös öltözőhasználat jelenleg nincs. Az edzések túlnyomó része labdás feladatokra épül, a kisjátékoktól elkezdve a nagylétszámú játékokig minden szerepel. Most van időnk a részletekig belemenni a játékba, így ma először volt egészpályás, edzőmeccs jellegű játék, ahol azt tapasztaltuk, hogy kezdenek jó állapotba kerülni a játékosok, már sok szép dolgot láttunk a pályán. Természetesen most nem az eredményen volt a hangsúly, hanem hogy mindenki megfelelő terhelést kapjon és a fiatalok beépüljenek a játékba. Előreláthatólag június közepéig lesznek edzések, de ez a következő évi menetrend kialakításától függően még változhat!”

Kapcsolódó képek

További híreink

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Az élvonalbeli szereplés előtt álló egykori Akadémista, Mervó Bence egy zsák labdával támogatta az ETO feltörekvő tehetségeit. Köszönjük a kedves ajándékot, és sok sikert kívánunk Bencének az elsőosztályban!

Középpályással erősítettünk

Középpályással erősítettünk

A Vasasból érkező, 25 éves Király Botond 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz. Játékosunknak sok sikert kívánunk!

Holnap este Soroksár-ETO

Holnap este Soroksár-ETO

A felkészülés harmadik mérkőzésén csapatunk szerda este 18:00 órakor idegenben lép pályára a Soroksár SC otthonában! A mérkőzésről online szöveges tudósítást olvashatnak holnapunkon!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink