Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Stratégiai megállapodás az Üstökös FC-vel

Hosszútávú együttműködési megállapodást kötött az ETO Futball Kft. az Üstökös FC Győrrel. Bízunk benne, hogy a két klub szakmai alapú megállapodásából sokat profitálnak a győri és Győr környéki fiatal játékosok amatőr és professzionális szinten egyaránt.

Stratégiai megállapodás az Üstökös FC-vel

A két klub megállapodott abban, hogy kölcsönösen segítik egymást. Az ETO FC Győr megosztja az Üstökös FC-vel az általa képviselt filozófiát és szakmai koncepciót, tudásbázist. Emellett szorosan együttműködnek Győr város és környéke labdarúgó utánpótlásának kiválasztása, nevelése, szakmai képzése terén.

Az ETO FC Győr és az Üstökös FC az alábbiak megvalósítását tűzték ki célul:

- szakmai együttműködés az utánpótlás terén

- tehetséggondozás, kiválasztási mechanizmusok fejlesztése

- együttes érdekérvényesítés a futball sportág ügyének előre mozdítása érdekében marketing és kommunikációs eszközök hatékony biztosításával

- játékos-mozgások biztosítása egymás érdekeinek kölcsönös szem előtt tartásával

- infrastrukturális háttér biztosítása, szükség esetén első sorban az utánpótlás szekció és női szekció részére

- sporttudományos háttér hozzáférésének biztosítása

Tuboly Frigyes Akadémia igazgató elmondta, „Nagy örömünkre szolgál, hogy megköttetett ez a megállapodás. Az Üstökös egy feltörekvő, jó kezekben lévő klub, amely jó körülmények között képzi a fiatal, győri és Győr környéki gyerekeket. Reméljük, hogy az együttműködés hasznos lesz mindkét klub és első sorban a fiatal játékosok számára, és együtt elérjük azt a célt, mely szerint a gyermekek sportolási lehetőségét amatőr és professzionális szinten is tudjuk biztosítani.”

"Az Üstökös FC megalakulása óta az ETO-t tartotta követendő példának. Folyamatosan voltak olyan edzőkollégák, akik mindkét klubnál tevékenykedtek, ezáltal a szakmai koncepciónk is hasonló volt, természetesen a saját szintünkhöz, lehetőségeinkhez mérten. Klubunk mindig támogatta a tehetséges játékosok ETO felé történő áramlását. Örülünk, hogy az eddigi kapcsolat még szorosabbá és szakmaibbá válik az együttműködés aláírásával." – mondta Katona Tibor, az Üstökös FC Győr elnöke.

További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink