Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kérdezz-felelek! Aki válaszol: Völgyi Dániel

Úgy gondoltuk, ez a nap méltó felvezetése annak, hogy sorra bemutassuk, mit csinálnak jelenleg a 2013-as bajnok csapatunk játékosai!

Kérdezz-felelek! Aki válaszol: Völgyi Dániel

Elsőként a sorsdöntő ETO – Fradi mérkőzés főszereplőjét, Völgyi Dánielt kerestük meg!

Milyen szerepet tölt be jelenleg a foci az életedben?

Jelenleg is aktívan futballozom, a Ferencvárossal van szerződésem, de annak fiókcsapatában, a Soroksár együttesében játszom. A szerződésem igaz nyárig szól, de még évekig szeretnék profi játékosként szerepelni, ezért remélem a sérülések is el fognak kerülni!

Hogy viseled a kialakult helyzetet?

Heti 5 alkalommal volt egyéni edzésprogram, nagy részben futó és erősítő program, amiről videóanyagot kellett készíteni! Jelenleg Budapesten élek, és szerencsére van egy kertrészem, ahol a megadott feladatokat el tudtam végezni, futni pedig a Margit-szigeten szoktam. Egy hete viszont már vannak csoportos edzések a csapattal, heti 3 alkalommal. Felkészülés előtt lesz majd egy rövid szünet, de még szinte minden képlékeny a jövőt illetően!

A vírus idején nagy odafigyeléssel csinálok mindent, viselek maszkot, kesztyűt, használok kézfertőtlenítőt és betartom a szabályokat!

Mire emlékszel vissza legszívesebben az ETO-ban töltött időszakból?

A legemlékezetesebb természetesen a Ferencváros elleni győzelem, amivel bajnokok lettünk, mert 30 év után lett újra bajnok az ETO és ez óriási dolog volt!

Van egy emlékezetes mérkőzés számomra, mikor a ZTE ellen játszottunk hazai pályán és két gólt is szereztem! Azért volt különösen fontos számomra, mert a szüleim a távolság és az elfoglaltságuk miatt nem tudtak gyakran Győrbe mérkőzésre járni, de ekkor pont elutaztak Szegedről, és óriási büszkeséggel töltött el, hogy sikerült két gólt rúgnom és jól játszanom!

A kézilabdás hölgyekkel való ünneplésre is nagyon szívesen emlékszem vissza! Ők akkor nyerték meg a Bajnokok Ligáját, mi pedig bajnoki címet szereztünk és a mérkőzés után közösen ünnepeltünk az ETO Parkban!

Tartod a kapcsolatot a volt csapattal, illetve az ETO-val?

A mostani dolgozók közül Márti nénivel, Laci bácsival, Cinivel, Stark Petivel és Szabó Ottó bácsival tartom a kapcsolatot, de mivel sok minden megváltozott a klubban, ezért nincs szoros kapcsolatom a játékosokkal. A 2013-as brigáddal gyakran összejárunk, szoktunk találkozni Dudival, Stanisiccel, Djordeviccel, Trajkoviccal, Koltai Tomival, Lipivel, Culával, Lang Ádival, Kalmár Zsoltival, tehát összességében sok mindenkivel!

Ezúton is szeretném megköszönni akkori tulajdonosnak és a vezetőségnek, különösen Pintér Attilának és Bringának, hogy bajnok lehettem!

További sérülésmentes karriert és sok sikert kívánunk neked Dani!

Kapcsolódó videó


További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink