Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kérdezz-felelek! Aki válaszol: Völgyi Dániel

Úgy gondoltuk, ez a nap méltó felvezetése annak, hogy sorra bemutassuk, mit csinálnak jelenleg a 2013-as bajnok csapatunk játékosai!

Kérdezz-felelek! Aki válaszol: Völgyi Dániel

Elsőként a sorsdöntő ETO – Fradi mérkőzés főszereplőjét, Völgyi Dánielt kerestük meg!

Milyen szerepet tölt be jelenleg a foci az életedben?

Jelenleg is aktívan futballozom, a Ferencvárossal van szerződésem, de annak fiókcsapatában, a Soroksár együttesében játszom. A szerződésem igaz nyárig szól, de még évekig szeretnék profi játékosként szerepelni, ezért remélem a sérülések is el fognak kerülni!

Hogy viseled a kialakult helyzetet?

Heti 5 alkalommal volt egyéni edzésprogram, nagy részben futó és erősítő program, amiről videóanyagot kellett készíteni! Jelenleg Budapesten élek, és szerencsére van egy kertrészem, ahol a megadott feladatokat el tudtam végezni, futni pedig a Margit-szigeten szoktam. Egy hete viszont már vannak csoportos edzések a csapattal, heti 3 alkalommal. Felkészülés előtt lesz majd egy rövid szünet, de még szinte minden képlékeny a jövőt illetően!

A vírus idején nagy odafigyeléssel csinálok mindent, viselek maszkot, kesztyűt, használok kézfertőtlenítőt és betartom a szabályokat!

Mire emlékszel vissza legszívesebben az ETO-ban töltött időszakból?

A legemlékezetesebb természetesen a Ferencváros elleni győzelem, amivel bajnokok lettünk, mert 30 év után lett újra bajnok az ETO és ez óriási dolog volt!

Van egy emlékezetes mérkőzés számomra, mikor a ZTE ellen játszottunk hazai pályán és két gólt is szereztem! Azért volt különösen fontos számomra, mert a szüleim a távolság és az elfoglaltságuk miatt nem tudtak gyakran Győrbe mérkőzésre járni, de ekkor pont elutaztak Szegedről, és óriási büszkeséggel töltött el, hogy sikerült két gólt rúgnom és jól játszanom!

A kézilabdás hölgyekkel való ünneplésre is nagyon szívesen emlékszem vissza! Ők akkor nyerték meg a Bajnokok Ligáját, mi pedig bajnoki címet szereztünk és a mérkőzés után közösen ünnepeltünk az ETO Parkban!

Tartod a kapcsolatot a volt csapattal, illetve az ETO-val?

A mostani dolgozók közül Márti nénivel, Laci bácsival, Cinivel, Stark Petivel és Szabó Ottó bácsival tartom a kapcsolatot, de mivel sok minden megváltozott a klubban, ezért nincs szoros kapcsolatom a játékosokkal. A 2013-as brigáddal gyakran összejárunk, szoktunk találkozni Dudival, Stanisiccel, Djordeviccel, Trajkoviccal, Koltai Tomival, Lipivel, Culával, Lang Ádival, Kalmár Zsoltival, tehát összességében sok mindenkivel!

Ezúton is szeretném megköszönni akkori tulajdonosnak és a vezetőségnek, különösen Pintér Attilának és Bringának, hogy bajnok lehettem!

További sérülésmentes karriert és sok sikert kívánunk neked Dani!

Kapcsolódó videó


További híreink

Kimagasló kapusteljesítmény

Kimagasló kapusteljesítmény

Gundel-Takács Bence első tétmérkőzését játszotta tegnap az ETO színeiben és remek formában védett, rengeteg bravúrt mutatott be és többször góltól mentette meg a csapatot. Kapusunkat a tegnapi találkozóról kérdeztük.

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Az FC Ajka több helyzetet alakított ki a mai napon és 0-0-ás félidőt követően a második játékrészben kétgólos előnyre tett szert. A 82. percben Priskinnek még sikerült szépíteni, de az egyenlítés elmaradt, így 2-1-es végeredmény született a hazaiak javára.

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

A nyári átigazolási időszak során nagy átalakuláson ment keresztül a keret, de új edzőpárosunk igyekezett mindenkivel megismertetni az elképzeléseit. Alábbiakban Tuifel Péter értékelte a felkészülést, kitért az idei csapat erősségére és elmondta – kezdeményező játékkal lépnénk fel Ajkán.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink