Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Múcska Viktor túl van az érettségin!

Tegnap véget ért az érettségisorozat és mivel idén szóbelire nem kerül sor ezért Múcska Viktor is hátradőlhet! Játékosunkkal a rendkívüli vizsgakörülményekről,a továbbtanulásról és a karantén időszakáról beszélgettünk!

Múcska Viktor túl van az érettségin!

Múcska Viktor: “Igazából érettségizni, vagy valamilyen vizsgát tenni sosem jó érzés, ez most sem volt másképp. A tanárok fokozottan figyeltek, hogy az előírásnak megfelelően folyjon a vizsga, a megfelelő távolságot tartsuk meg, ne legyen felesleges érintkezés és hasonló dolgok... Nekem személy szerint a történelem volt a legkönnyebb, mivel két nagyon jó esszét kaptunk. Egyelőre a focira szeretném fordítani minden energiámat, ezért a sulit most szüneteltetem. A karantén időszaka alatt nagyon jól éreztem magam, örültem, hogy ennyi időt a családommal lehettem mivel 10 éves korom óta az ETO kollégiumban laktam, ezért ennyi időt talán még nem is voltam velük. A foci és az edzések már nagyon hiányoztak, boldog voltam, mikor megtudtam, hogy újra kezdőnek az edzések. Igazából úgy lenne teljes értékű az érettségi, ha szóbeli is lenne de nem vagyok csalódott hogy elmarad!”

Gratulálunk!

További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink