Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma van a Magyar Sport Napja!

1875 május 6-án, a Magyar Athletikai Club rendezte meg a kontinens első szabadtéri sportversenyét Budapesten! Ennek emlékére a kormány 2000-ben hozott határozata alapján ezen a napon tartják a Magyar Sport Napját!

Ma van a Magyar Sport Napja!

A labdarúgás szerelmesei, ha becsukják a szemüket, bizonyára még most is fel tudják idézni azt a pillanatot, mikor egy egész nemzet ugrott fel Priskin Tamás Norvégia ellen szerzett góljára, ami EB-szereplést jelentett a csapat számára! 

Ez a nap nem csak a magyar labdarúgás, de a magyar sportélet számára is történelmi pillanat volt! A válogatott 44 év után újra ott lehetett Európa legjobbjai között, amit felejthetetlen magyar összefogás és pazar játék követett!

Mi így emlékezünk meg a magyar sport napjáról! 

Válogatott női labdarúgóink

 

Kapcsolódó videó


További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink