Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Teszteljük az ETO FC játékosait és a dolgozókat

Egészségügyi személyzetünk reggel óta folyamatosan teszteli a játékosokat és a kollégákat, hogy felkészültek legyünk a bajnokság esetleges folytatását illetően. Eddig minden minta negatív, reméljük, ez a további tesztek esetében így lesz!

Teszteljük az ETO FC játékosait és a dolgozókat

A képen: Kovács Krisztián a koronavírus-teszt közben

A teszt kimutatja, ha az alany már átesett a koronavíruson, vagy jelenleg is fertőzött, ezzel megbizonyosodhatunk minden játékos és dolgozó egészségéről.

„Látva a Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének nyilatkozatait, azt a döntést hoztuk, hogy a mai napon a játékosaink koronavírus-tesztelését megkezdjük. Holnaptól a biztonsági előírásokat megtartva, kisebb csoportokban megkezdjük az edzéseket. A létesítményt lezárjuk, és csak a negatív tesztet produkáló dolgozók, stábtagok és játékosok léphetnek be a területre. Ha a szövetségtől megkapjuk a tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy a bajnokságot folytatni kell, akkor a csapat természetesen készen áll a folytatásra, ha viszont nem, akkor később döntünk arról, hogy az edzések megtartását meddig folytatjuk.” – mondta a helyzettel kapcsolatban Soós Imre, az ETO Futball Kft. ügyvezetője.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink