Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A koronavírus miatt az MLSZ felfüggesztette a bajnokságot

Kedves Szurkolóink! Az MLSZ a hatósági döntésekkel összhangban a rendkívüli helyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztette a bajnokságot. Ezzel együtt az ETO Futball Kft-nél felfüggesztésre került mindennemű sporttevékenység.

A koronavírus miatt az MLSZ felfüggesztette a bajnokságot

Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy ebben a kritikus időszakban mindenki tartsa be az egészségügyi és higiéniai előírásokat, és mindenki vigyázzon magára és a környezetében élőkre. Legyünk türelmesek, és tartsuk szem előtt, hogy az egészség az első!
Amint bármi változás történik a bajnokság felfüggesztésével kapcsolatban, azonnal jelentkezni fogunk!
Addig is, Hajrá ETO!

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink