Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Öt pont előnnyel a tabella élén

DVSC-DLA U19 – ETO FC Győr U19 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Vitális (12’), Szalka (81’)

ETO: Ruisz – Fendrik (Lasz 91’), Csonka, Pereira (Wágenhoffer 68’), Tamás – Rébék (Orosz 68’), Szabó, Vitális – Szentes (Varga 68’), Farkas, Márton (Szalka 78’)

Csató Sándor: „Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteket dolgoztunk ki, veszélyesek voltak a támadásaink, mégis az ellenfelünk szerzett vezetést egy buta hibát követően. Az egyenlítő gól után is sokat kezdeményeztünk és a második félidőben egy szép akció végén sikerült a győzelmet megszerezni!”

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink