Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Öt pont előnnyel a tabella élén

DVSC-DLA U19 – ETO FC Győr U19 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Vitális (12’), Szalka (81’)

ETO: Ruisz – Fendrik (Lasz 91’), Csonka, Pereira (Wágenhoffer 68’), Tamás – Rébék (Orosz 68’), Szabó, Vitális – Szentes (Varga 68’), Farkas, Márton (Szalka 78’)

Csató Sándor: „Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteket dolgoztunk ki, veszélyesek voltak a támadásaink, mégis az ellenfelünk szerzett vezetést egy buta hibát követően. Az egyenlítő gól után is sokat kezdeményeztünk és a második félidőben egy szép akció végén sikerült a győzelmet megszerezni!”

További híreink

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink