Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megtört a jég, győzelem Nyíregyházán!

Góllal tért vissza Priskin a zárt kapus meccsen, ahol a 64. perben egy büntetőből volt eredményes! A mérkőzés egyetlen találata döntőnek bizonyult, így hosszú idő után 1-0-ás győzelemmel térhetünk haza!

Megtört a jég, győzelem Nyíregyházán!

A kezdetektől sok helyzetet kialakítva, labdabirtoklási fölényben játszottunk. A 15. percben Tömösvári próbálkozott 18 méterről, de lövése elkerülte a kaput. A félidő nagy részében mezőnyben folyt a játék, a kapusokra minimális feladat hárult.

Igazán veszélyes akcióra a 40. percig kellet várni, mikor ismét Tömösvári villant középen és került hatalmas ziccerbe, majd lövését bravúrral védte lábbal Ásványi. A félidő végén Gengeliczki csúsztatott meg egy szabadrúgást, de Priskin estében mellé lőtt, így az első játékrész gól nélkül ugyan, de ETO támadással ért véget!

A szünet után egyből egy felső lécre lőtt labdával veszélyeztetett a hazai csapat, de kontrából rögtön jött a válasz - Vári hosszan ívelt Tömösvári elé, aki elől ziccerhelyzetben Pejovic tisztázni tudott. Az 57. percben Andric és Kun összjátéka után a középen érkező Vashkebához került a labda, de lövését a léc alól kitornázta Ásványi.

 A 64. percben Csilus a tizenhatoson belül akasztotta össze Vári lábait, ezért jogosan megítélt büntetőhöz jutottunk! A tizenegyest a sérülésből visszatért Priskin Tamás végezte el, aki higgadtan a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát! (0-1) Priskin ezt követően még többször is próbálkozott, de a remek formában védő Ásványi hárítani tudott.

A 85. percben a csereként beállt Simon András közel volt a gólszerzéshez, első labdaérintésből bal oldalról lőtt a kapu mellé. A hosszabbításban centiken múlt az egyenlítő találat, beszorultunk a kapunk elé és a Szpari három szögletet is elvégzett, de szervezett védekezésünknek köszönhetően kapott gól nélkül nyertük meg a mérkőzést, és hoztuk haza a három pontot!

A győri szurkolóknak ezúton is köszönjük, hogy a stadionon kívülről végig buzdították a csapatot!

Merkantil Bank Liga 28. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC – WKW ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Nyíregyháza Sparacus FC: Ásványi - Ötvös, Pejovic, Kártik (Papp 46'), Sinanovic (Kovács N. 46') Végső, Svedyuk, Talabér, Csilus, Hornyák, Györgyi

WKW ETO FC Győr: Horváth T. - Kovács K., Vári, Gengeliczki, Kun, Kiss, Vashkeba, Múcska, Tömösvári (Bagi 81'), Andric (Gaál 89'), Priskin (Simon A. 85')

Kondás Elemér vezetőedző nyilatkozata:

„Nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszott ma a csapat, több nagy gólhelyzetet is kialakítottunk, de az ellenfél kapusa ma is parádésan védett, viszont úgy érzem, hogy így is megérdemelt győzelmet arattunk, ami nagyon fontos volt számunkra.

Köszönjük azoknak a szurkolóinknak, akik elkísértek minket erre a hosszú útra annak ellenére, hogy zárt kapus mérkőzés volt. Köszönjük nekik a szurkolást, köszönünk mindent, és gratulálunk nekik is!”

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink