Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Huszár (19’), Pusztai (64’), Lányi (76’)

ETO: Morva – Török (Kulcsár 79’), Lányi, Kráz, Tóth D., Vingler, Huszár, Sós, Reizinger, Balogh (Pusztai 56’), Süveges (Bíró 72’)

Vezetőedző: Bognár Zsolt

Bognár Zsolt: "Az első félidőben felállt védelem ellen kellett játszani, amit nehezen tudtunk feltörni, mert sok hibával és kevés mozgással játszottunk, de egy szép támadás végén szép góllal vezetést szereztünk, amit az ellenfél a középkezdés után egyből kiegyenlített. A második félidőben már nagyobb területek voltak és jobban is játszottunk és két szép gólt szerezve még így is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!"

Az U14 szintén előrehozott mérkőzésen az Illés Akadémia ellen lépett pályára hazai környezetben. Nicsenko Igor tanítványai egygólos hátrányt dolgoztak le a szünet után és Tollár Imike pontot érő találatot szerzett csapatának! Szép volt fiúk!

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 1-1 (0-1)

Gólszerző: Tollár (61’)

ETO: Huszár – Csorba D., Umathum (Szigethy 71’), Csorba N., Mészáros, Gönye, Selyem (Zója-Katona 52’), Rátonyi, Szép, Herczeg, Tollár

Vezetőedző: Nicsenko Igor

További híreink

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Továbbra is menetel az U19

Továbbra is menetel az U19

Szabó Tamás triplájával, valamint Farkas Balázs hosszabbításban szerzett találatával 4:0-ra nyert Csató Sándor csapata a harmadik helyen álló Ferencváros ellen, így továbbra is három pontos előnnyel vezetik a tabellát! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink