Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Huszár (19’), Pusztai (64’), Lányi (76’)

ETO: Morva – Török (Kulcsár 79’), Lányi, Kráz, Tóth D., Vingler, Huszár, Sós, Reizinger, Balogh (Pusztai 56’), Süveges (Bíró 72’)

Vezetőedző: Bognár Zsolt

Bognár Zsolt: "Az első félidőben felállt védelem ellen kellett játszani, amit nehezen tudtunk feltörni, mert sok hibával és kevés mozgással játszottunk, de egy szép támadás végén szép góllal vezetést szereztünk, amit az ellenfél a középkezdés után egyből kiegyenlített. A második félidőben már nagyobb területek voltak és jobban is játszottunk és két szép gólt szerezve még így is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!"

Az U14 szintén előrehozott mérkőzésen az Illés Akadémia ellen lépett pályára hazai környezetben. Nicsenko Igor tanítványai egygólos hátrányt dolgoztak le a szünet után és Tollár Imike pontot érő találatot szerzett csapatának! Szép volt fiúk!

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 1-1 (0-1)

Gólszerző: Tollár (61’)

ETO: Huszár – Csorba D., Umathum (Szigethy 71’), Csorba N., Mészáros, Gönye, Selyem (Zója-Katona 52’), Rátonyi, Szép, Herczeg, Tollár

Vezetőedző: Nicsenko Igor

További híreink

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Az U18-as válogatottba kettő, míg az U17-es nemzeti csapatba négy játékost ad az ETO FC. A tizennyolc esztendősök között Deákovits Richárd és Tuboly Máté, míg az egyel fiatalabbaknál Vingler László, Huszár Marcell, Klausz Milán és Kráz Tamás képviseli csapatunkat.

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Hétfőn megkezdte a felkészülést a győri Akadémia U13-U19-es korosztálya. Tuboly Frigyes, az ETO Akadémia igazgatója beszélt a felkészülés menetéről, a célokról és a változásokról.

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Szabó Tibor leány csapatai kedden délelőtt a Ferencváros korosztályos együtteseivel mérkőztek meg Balatonlellén, ahová az ETO FC egyik csapatbuszával utaztak. Az U13-as gárda döntetlenre végzett, míg az egy évvel idősebbek győztesen hagyták el a pályát, a nyári kánikulában lejátszott mérkőzés után pedig jöhetett a jól megérdemelt csobbanás a Balatonban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink