Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Huszár (19’), Pusztai (64’), Lányi (76’)

ETO: Morva – Török (Kulcsár 79’), Lányi, Kráz, Tóth D., Vingler, Huszár, Sós, Reizinger, Balogh (Pusztai 56’), Süveges (Bíró 72’)

Vezetőedző: Bognár Zsolt

Bognár Zsolt: "Az első félidőben felállt védelem ellen kellett játszani, amit nehezen tudtunk feltörni, mert sok hibával és kevés mozgással játszottunk, de egy szép támadás végén szép góllal vezetést szereztünk, amit az ellenfél a középkezdés után egyből kiegyenlített. A második félidőben már nagyobb területek voltak és jobban is játszottunk és két szép gólt szerezve még így is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!"

Az U14 szintén előrehozott mérkőzésen az Illés Akadémia ellen lépett pályára hazai környezetben. Nicsenko Igor tanítványai egygólos hátrányt dolgoztak le a szünet után és Tollár Imike pontot érő találatot szerzett csapatának! Szép volt fiúk!

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 1-1 (0-1)

Gólszerző: Tollár (61’)

ETO: Huszár – Csorba D., Umathum (Szigethy 71’), Csorba N., Mészáros, Gönye, Selyem (Zója-Katona 52’), Rátonyi, Szép, Herczeg, Tollár

Vezetőedző: Nicsenko Igor

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink