Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Zártkapus meccs Nyíregyházán

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában csapatunk a 8. helyen álló Nyíregyháza Spartacus FC otthonában lép pályára. A koronavírus miatt szigorú óvintézkedésekre van szükség, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata alapján a klub részéről is csak korlátozott számú regisztrált személyek vehetnek részt. Szurkolóink online követhetik majd a találkozót élő, szöveges közvetítés formájában az eto.hu-n!

Zártkapus meccs Nyíregyházán

Tavaly szeptemberben egygólos hátrányból fordítva Andric, Szimcso és Szánthó találatával 3:1-re nyertünk hazai pályán, ekkor veszítettük el az utolsó percben Szimcsó Viktort, akibe Gulyás az oldal vonal mentén beleszállt.  

A piros-kékek a tavaszi szezonban egy győzelem (Nyíregyháza - Kazinbarcika 3:1) és egy döntetlen (Békéscsaba - Nyíregyháza 2:2) mellett négyszer szenvedtek vereséget. Télen Ásványi Balázs és Forgács Dávid személyében két korosztályos válogatottal erősítettek, valamint szélső pozícióra az ősszel a DVSC-ben futballozó Györgyi Arthur érkezett és visszatért a kapuba Fadgyas Tamás is.    

Ami a mieinket illeti Fejes Andrásra részleges combizom-szakadás miatt több hét kihagyás vár, Priskin Tamás azonban hétvégén már visszatérhet. Dobos Áron a héten teljes munkát tudott végezni a csapattal, de még felzárkózásra van szüksége.

Kondás Elemér: „Természetesen nem szeretem, ha zárt kapuk mögött kell mérkőzést játszani, de ezt hozta az élet és jelen helyzetben nem befolyásolja a csapatot. Ennek ellenére semminek nem szabad változni, mert nekünk pontokat kell gyűjteni. Még több akaratot, még több futást kell hozzá tenni minőségben és mennyiségben is, valamint még több jó döntést kell hozni. Ahogy mindig fogalmazok: Legjobb gyógyszer a győzelem!”

További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink