Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről

A koronavírus terjedése miatt veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. Ezt az operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ezzel kapcsolatban szeretnénk további tájékoztatást nyújtani szurkolóinknak.

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről

Tisztelt Szurkolóink!

A tegnapi napon a Magyarország Kormánya által életbe léptetett intézkedések alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség a következő döntést hozta.

2020. március 11-től visszavonásig valamennyi NB-s, megyei, férfi, női, felnőtt és utánpótlás nagypályás és futsal labdarúgó bajnokságban szereplő csapat mérkőzéseit zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Ez azt jelenti, hogy a tegnapi naptól kezdve az ETO FC Győr felnőtt férfi, női és utánpótlás mérkőzésein nem fogadhatunk nézőket.

Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy a döntésre való tekintettel ne utazzanak el Nyíregyházára a szombati mérkőzésünkre, mert a zárt kapus kötelezettség ott is érvényben van!

A szerdai, Csákvár elleni hazai mérkőzésünk szintén zárt kapus lesz. Egyúttal tájékoztatjuk a média képviselőit, hogy a zárt kapus mérkőzéseken újságírók, fotósok és a nem jogtulajdonos televíziók akkreditálására nincs lehetőség.

Tisztelt Szülők! A határozat értelmében az utánpótlás mérkőzések visszavonásig szintén zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre, egyetlen nézőt, hozzátartozót sem engedhetünk be. Kérjük megértésüket és együttműködésüket!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Verebes József emléke előtt tisztelgő pénteki koszorúzást is le kell mondanunk.  

Kérünk mindenkit, hogy tartsa be az egészségügyi és higiéniai ajánlásokat, vigyázzunk magunkra és egymásra, hiszen az egészség az első!

A koronavírussal kapcsolatos hiteles és naprakész információkért keressék fel a https://koronavirus.gov.hu/ oldalt! Tegyünk mindannyian az egészségünkért!

További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink