Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

(fotó: MLSZ)

Bulgária ellen szünetre 4-0-ás előnyt szerzett Turtóczki Sándor csapata, de a második 45 percet azonban a szélsőséges időjárás miatt nem lehetett lejátszani. Románia ellen fordulatos meccsen 5-3-as győzelem született, végül a döntőben Szlovákiával találkozott a magyar együttes. 90 perc játék után 2-2-es döntetlen volt az állás, így az első hely sorsa a hosszabbításban dőlt el, végül a szlovákok 3-2-re megnyerték a találkozót, így a mieink ezüstéremmel térhetnek haza. Szép volt lányok! 

További híreink

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Női U17-es válogatottunk kétszer is legyőzte Szlovéniát a felkészülési mérkőzések során. Az első játéknapon Borók Dorinával a kapuban 3:0-ás, a másodikon 2:1-es magyar siker született! Sali Rebeka egyszer csereként, egyszer pedig kezdőként kapott játéklehetőséget és gólpasszal hálálta meg a bizalmat! Vida Boglárka betegség miatt nem tudott részt venni az edzőtáborban, de bízunk benne, hogy a selejtezősorozatra már bevethető lesz! Schumi Dorottya együttese március 18-tól mérkőzik meg az EB-szereplésért a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink