Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

(fotó: MLSZ)

A mérkőzésekről részletes beszámolót a www.mlsz.hu oldalon olvashatnak!

További híreink

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Női U17-es válogatottunk kétszer is legyőzte Szlovéniát a felkészülési mérkőzések során. Az első játéknapon Borók Dorinával a kapuban 3:0-ás, a másodikon 2:1-es magyar siker született! Sali Rebeka egyszer csereként, egyszer pedig kezdőként kapott játéklehetőséget és gólpasszal hálálta meg a bizalmat! Vida Boglárka betegség miatt nem tudott részt venni az edzőtáborban, de bízunk benne, hogy a selejtezősorozatra már bevethető lesz! Schumi Dorottya együttese március 18-tól mérkőzik meg az EB-szereplésért a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban!

Ismét győzött az U19

Ismét győzött az U19

Női U19-es csapatunk hazai pályán fogadta a 9. helyen álló Szent Mihály FC-t. Kiélezett küzdelemben, a második félidei játék hozta meg a sikert, így megszerezte a tavaszi szezon második győzelmét is Süle János együttese. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink