Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

ZTE U13 - ETO FC Győr U13 0:1 (0:1)
Gólszerző: Méhes Dániel

ETO: Kocsis – Zója-Katona, Cseszregi, Kim Jun, Varga M., Varga Zs., Szecsődi M., Szecsődi B., Méhes, Pénzes, Hajdu
Cserék: Hajczinger, Herczeg, Pázmány, Csorba T.,

Sárközi Attila:Egy fizikálisan nagyon erős mérkőzésen higgadtan és jól tudtunk játszani. Főleg az első félidőben kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. A pontrúgások után voltak nehéz időszakok, de itt is sikerült végig koncentráltnak maradni! Gratulálok a csapatnak!

ZTE U12 – ETO FC Győr U12 2:2 (1:0)
Gólszerzők: Somogyi Ákos, Járeb Máté

ETO: Tóth M. – Bakus, Prettenhoffer, Járeb, Mészáros, Somogyi, Ferenczi, Csiszár-Piedl, Algács
Cserék: Szabó K., Molnár, Bősze, Lukácsy, Kern, Czuppon, Borbély

Bordás Csaba: „Játékban magasan jobbak voltunk, de ennek ellenére büntetőből gólt kaptunk. Nyugodtan játszottunk, főleg a második félidő elején és megfordítottuk a meccset. A vége előtt 5 perccel egyenlített a ZTE egy felívelésből.”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink