Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

ZTE U13 - ETO FC Győr U13 0:1 (0:1)
Gólszerző: Méhes Dániel

ETO: Kocsis – Zója-Katona, Cseszregi, Kim Jun, Varga M., Varga Zs., Szecsődi M., Szecsődi B., Méhes, Pénzes, Hajdu
Cserék: Hajczinger, Herczeg, Pázmány, Csorba T.,

Sárközi Attila:Egy fizikálisan nagyon erős mérkőzésen higgadtan és jól tudtunk játszani. Főleg az első félidőben kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. A pontrúgások után voltak nehéz időszakok, de itt is sikerült végig koncentráltnak maradni! Gratulálok a csapatnak!

ZTE U12 – ETO FC Győr U12 2:2 (1:0)
Gólszerzők: Somogyi Ákos, Járeb Máté

ETO: Tóth M. – Bakus, Prettenhoffer, Járeb, Mészáros, Somogyi, Ferenczi, Csiszár-Piedl, Algács
Cserék: Szabó K., Molnár, Bősze, Lukácsy, Kern, Czuppon, Borbély

Bordás Csaba: „Játékban magasan jobbak voltunk, de ennek ellenére büntetőből gólt kaptunk. Nyugodtan játszottunk, főleg a második félidő elején és megfordítottuk a meccset. A vége előtt 5 perccel egyenlített a ZTE egy felívelésből.”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink