Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Továbbra is menetel az U19

Szabó Tamás triplájával, valamint Farkas Balázs hosszabbításban szerzett találatával 4:0-ra nyert Csató Sándor csapata a harmadik helyen álló Ferencváros ellen, így továbbra is három pontos előnnyel vezetik a tabellát! Szép volt fiúk!

Továbbra is menetel az U19

ETO FC Győr U19 – Ferencvárosi TC U19 4:0 (1:0)

Gólszerzők: Szabó Tamás (12’, 75’, 77’), Farkas (92’)

ETO: Ruisz – Szamosi, Csonka, Pereira, Tamás, Rébék (Fendrik 80’), Szabó (Wágenhoffer 80’), Balogh (Orosz 71’), Szentes (Varga 71’), Farkas, Márton (Szalka 80’)

Csató Sándor: „Nehéz hetet zártunk, fölényes győzelemmel. El kell ismernünk, hogy ellenfelünk jól játszott, kellemetlen perceket okozott a kapunk előtt, de a fordulópontokból mi kerültünk ki győztesen!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink