Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Továbbra is menetel az U19

Szabó Tamás triplájával, valamint Farkas Balázs hosszabbításban szerzett találatával 4:0-ra nyert Csató Sándor csapata a harmadik helyen álló Ferencváros ellen, így továbbra is három pontos előnnyel vezetik a tabellát! Szép volt fiúk!

Továbbra is menetel az U19

ETO FC Győr U19 – Ferencvárosi TC U19 4:0 (1:0)

Gólszerzők: Szabó Tamás (12’, 75’, 77’), Farkas (92’)

ETO: Ruisz – Szamosi, Csonka, Pereira, Tamás, Rébék (Fendrik 80’), Szabó (Wágenhoffer 80’), Balogh (Orosz 71’), Szentes (Varga 71’), Farkas, Márton (Szalka 80’)

Csató Sándor: „Nehéz hetet zártunk, fölényes győzelemmel. El kell ismernünk, hogy ellenfelünk jól játszott, kellemetlen perceket okozott a kapunk előtt, de a fordulópontokból mi kerültünk ki győztesen!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink