Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

U17-es csapatunk nemzetközi meccset játszott a Lipóton edzőtáborozó Sigma Olomuc korosztályos együttese ellen, ahol fölényes ETO győzelem született! Major mesterhármast ért el, valamint Artner, Hauser és Kocsis Zoltán egy-egy találattal járultak hozzá a sikerhez! Szép volt fiúk!

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

ETO FC Győr – Sigma Olomuc 7-0 (2-0)

Összeálltás-1. félidő: Mittnacht, Zsuppán, Saad, Reizer, Kocsis G., Juhász, Kocsis Z., Tankovics, Szitás, Németh O.

Összeálltás-2. félidő: Kantó, Németh O., Saad, Dobri, Kovács Z., Kocsis Z., Gacs, Artner, Lacza, Hauser, Major

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink