Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

U17-es csapatunk nemzetközi meccset játszott a Lipóton edzőtáborozó Sigma Olomuc korosztályos együttese ellen, ahol fölényes ETO győzelem született! Major mesterhármast ért el, valamint Artner, Hauser és Kocsis Zoltán egy-egy találattal járultak hozzá a sikerhez! Szép volt fiúk!

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

ETO FC Győr – Sigma Olomuc 7-0 (2-0)

Összeálltás-1. félidő: Mittnacht, Zsuppán, Saad, Reizer, Kocsis G., Juhász, Kocsis Z., Tankovics, Szitás, Németh O.

Összeálltás-2. félidő: Kantó, Németh O., Saad, Dobri, Kovács Z., Kocsis Z., Gacs, Artner, Lacza, Hauser, Major

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink