Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tavaszváró tornát nyertek a legkisebbek

U7-es korosztályunk újabb focitornán jeleskedett a hétvégén, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! A torna gólkirálya Klema Dominik lett! Szép volt fiúk!

 Tavaszváró tornát nyertek a legkisebbek

A csapat tagjai: Csapó Gergő, Stum Soma, Klema Dominik, Erős Donát, Sárkány Kristóf, Pécsi Axel

Nagy Tamás: „A Győrzámoly SE által szervezett Rosszcsont Tavaszváró futball tornán minden mérkőzésünket megnyertük, rengeteg szép gólt rúgtunk, így az első helyen végeztünk!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink