Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

U17-es csapatunk a Honvéd korosztályos együttesét fogadta hétvégén, ahol Major és Hauser révén már a 24. perce kétgólos előnyre tettek szert. A félidő végén még sikerült szépíteni a vendégeknek, majd a második játékrészben egyenlíteni is tudtak, de ennek ellenére fontos pontot rabolt Takács Gábor együttese az éllovassal szemben!

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

ETO FC Győr U17 – Budapest Honvéd MFA U17 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Major (16’), Hauser (24’)
ETO: Mittnacht – Zsuppán, Lasz, Tullner, Kovács, Ignácz, Gacs (Gasztos 80’), Artner (Kocsis Z. 95’), Lacza (Szitás 69’), Hauser, Major (Gelencsér 95’)

Takács Gábor: „A jó erőkből álló listavezető ellen közelebb álltunk a győzelemhez, azonban a végére elfáradtunk, ezért meg kellett elégednünk a döntetlennel!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink