Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

U17-es csapatunk a Honvéd korosztályos együttesét fogadta hétvégén, ahol Major és Hauser révén már a 24. perce kétgólos előnyre tettek szert. A félidő végén még sikerült szépíteni a vendégeknek, majd a második játékrészben egyenlíteni is tudtak, de ennek ellenére fontos pontot rabolt Takács Gábor együttese az éllovassal szemben!

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

ETO FC Győr U17 – Budapest Honvéd MFA U17 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Major (16’), Hauser (24’)
ETO: Mittnacht – Zsuppán, Lasz, Tullner, Kovács, Ignácz, Gacs (Gasztos 80’), Artner (Kocsis Z. 95’), Lacza (Szitás 69’), Hauser, Major (Gelencsér 95’)

Takács Gábor: „A jó erőkből álló listavezető ellen közelebb álltunk a győzelemhez, azonban a végére elfáradtunk, ezért meg kellett elégednünk a döntetlennel!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink