Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U9-es tornagyőzelem Móron

Remek játékkal, kapott gól nélkül nyerte meg Böjte Attila csapata a hétvégi teremtornát! Egy különdíjjal is gazdagodtak, ugyanis Hajdina Ádám a torna gólkirálya lett! Szép volt fiúk!

U9-es tornagyőzelem Móron

Böjte Attila: „24 rúgott és 0 kapott góllal első helyen végeztünk a Móron rendezett nyolccsapatos teremtornán! A csoportmeccseket meggyőző játékkal, helyenként látványos támadásokat vezetve nyertük meg és jutottunk az elődöntőbe, ahol a Tatabányával találkoztunk. A végsőkig kiélezett csatában, az utolsó másodpercben szerzett góllal kerültünk a döntőbe. Az első helyért rendezett mérkőzésen jól játszva, de sok helyzetet elpuskázva végül 1:0-ra legyőztük a Főnix csapatát, így megérdemelten hoztuk Győrbe a kupát!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink