Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U9-es tornagyőzelem Móron

Remek játékkal, kapott gól nélkül nyerte meg Böjte Attila csapata a hétvégi teremtornát! Egy különdíjjal is gazdagodtak, ugyanis Hajdina Ádám a torna gólkirálya lett! Szép volt fiúk!

U9-es tornagyőzelem Móron

Böjte Attila: „24 rúgott és 0 kapott góllal első helyen végeztünk a Móron rendezett nyolccsapatos teremtornán! A csoportmeccseket meggyőző játékkal, helyenként látványos támadásokat vezetve nyertük meg és jutottunk az elődöntőbe, ahol a Tatabányával találkoztunk. A végsőkig kiélezett csatában, az utolsó másodpercben szerzett góllal kerültünk a döntőbe. Az első helyért rendezett mérkőzésen jól játszva, de sok helyzetet elpuskázva végül 1:0-ra legyőztük a Főnix csapatát, így megérdemelten hoztuk Győrbe a kupát!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink