Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tét a négy közé jutás

Női csapatunk szombaton 14:00 órakor a ETO Stadion Center pályáján fogadja az Astra-ALEF HFC együttesét a FÖRCH Női Magyar Kupában. A tavalyi évben az elődöntőig jutottak a lányok, amit idén Kulcsár Zsolt vezetésével is szeretnének megvalósítani! Sérülések ugyan továbbra is hátráltatják a munkát, de a vezetőedző bízik a fiatalokban!

Tét a négy közé jutás

Kulcsár Zsolt: „Nyolc hetes felkészülési programunk volt az első kupameccsig. Részt vettünk az NBI-es csapatoknak kiírt teremtornán, játszottunk öt edzőmérkőzést, szlovák, osztrák, illetve magyar csapatokkal, ami nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. A tél során igazolni nem volt lehetőségünk, valamint két komoly sérültünk is van Gődér Brigitta és Horváth Cintia személyében, akikkel sajnos tavasszal nem számolhatok. Bízom benne, hogy a fiatalokkal kiegészülve jobban fogunk szerepelni az előttünk álló mérkőzéseken. Holnap egy jó csapattal találkozunk és szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy továbbjussunk!”

Szurkoljunk együtt minél többen a továbbjutásért!

Hajrá ETO!

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink