Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

U19-es csapatunk hazai pályán a félidőben még 1:0-ra vezetett a második helyen álló Budapest-Honvéd ellen, de az utolsó percben egyenlíteni tudott a vendég együttes. Ennek ellenére továbbra is három ponttal a tabella élén állnak Csató Sándor tanítványai. Az U17 idegenben szerzett értékes pontot a Ferencváros otthonában, ahol kétgólos hátrányból a hajrában Major és Artner találataival sikerült 3:3-ra alakítani a végeredményt! Szép volt fiúk!

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

ETO FC Győr U19 – Budapest Honvéd U19 1:1 (1:0)
Gólszerző: Szabó
Kiállítva: Wágenhoffer

ETO: Ruisz – Szamosi (Fendrik 65’), Wágenhoffer, Csonka, Tamás, Szabó, Múcska, Vitális (Rébék 85’), Sipőcz (Szalka 46’), Farkas, Márton (Varga 86’)

Csató Sándor: „Sokáig jól tartottuk magunkat a fizikálisan erős Honvéd ellen, de a sok párharctól és ütközéstől a végére elfáradtunk, ezért nem tudtunk koncentrálni a végén, amit ellenfelünk kihasznált és kiegyenlített.”

Ferencvárosi TC U17 – ETO FC Győr U17 3:3 (1:1)
Gólszerzők: Major (2), Artner

ETO: Kantó – Zsuppán (Gasztos 68’), Lasz, Tullner, Kovács, Gacs, Ignácz, Artner, Szitás (Lacza 68’), Hause, Major

Takács Gábor: „Jó iramú mérkőzésen fegyelmezett és bátor játékkal értékes pontot szereztünk!”

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink