Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

U19-es csapatunk hazai pályán a félidőben még 1:0-ra vezetett a második helyen álló Budapest-Honvéd ellen, de az utolsó percben egyenlíteni tudott a vendég együttes. Ennek ellenére továbbra is három ponttal a tabella élén állnak Csató Sándor tanítványai. Az U17 idegenben szerzett értékes pontot a Ferencváros otthonában, ahol kétgólos hátrányból a hajrában Major és Artner találataival sikerült 3:3-ra alakítani a végeredményt! Szép volt fiúk!

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

ETO FC Győr U19 – Budapest Honvéd U19 1:1 (1:0)
Gólszerző: Szabó
Kiállítva: Wágenhoffer

ETO: Ruisz – Szamosi (Fendrik 65’), Wágenhoffer, Csonka, Tamás, Szabó, Múcska, Vitális (Rébék 85’), Sipőcz (Szalka 46’), Farkas, Márton (Varga 86’)

Csató Sándor: „Sokáig jól tartottuk magunkat a fizikálisan erős Honvéd ellen, de a sok párharctól és ütközéstől a végére elfáradtunk, ezért nem tudtunk koncentrálni a végén, amit ellenfelünk kihasznált és kiegyenlített.”

Ferencvárosi TC U17 – ETO FC Győr U17 3:3 (1:1)
Gólszerzők: Major (2), Artner

ETO: Kantó – Zsuppán (Gasztos 68’), Lasz, Tullner, Kovács, Gacs, Ignácz, Artner, Szitás (Lacza 68’), Hause, Major

Takács Gábor: „Jó iramú mérkőzésen fegyelmezett és bátor játékkal értékes pontot szereztünk!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink