Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A legkisebbek is jeleskedtek

Az U7-U8-as korosztályaink vasárnap az SC Sopron által szervezett nemzetközi tornán vettek részt Ritzingben 2-2 fiú, valamint egy lány csapattal. Délelőtt az U7, délután pedig az U8 szerepelt és remek eredményeket értek el! Gratulálunk mindenkinek!

A legkisebbek is jeleskedtek

Nagy Tamás (U7) - Halász Attila (U8): „Ezen a hétvégén is öregbítettük klubunk jó hírnevét, hiszen osztrák, szlovák és magyar csapatok ellen játszottunk nagyon hajtós, nívós mérkőzéseket. Ügyes cseleket mutattunk be, sok szép gólt lőttünk.  Összességében az U7 10 mérkőzésből 9-et, az U8 10 mérkőzésből 8-at győztesként fejezett be! A fesztivál lebonyolítású tornáról mindenki boldogan, aranyérmesként térhetett haza!”

Szabó Tibor:Öt meccsből hármat megnyertünk, kettőt pedig elveszítettünk az ETO és a MOTIM fiú csapatai ellen. Nagyon jól érezték magukat a lányok és büszkén mondhatjuk, hogy ebben a korban az ETO-nak már kapusa is van! Jó szervezésű tornán vettünk részt, jó volt a játék és mindenki sokat volt a pályán!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink