Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A legkisebbek is jeleskedtek

Az U7-U8-as korosztályaink vasárnap az SC Sopron által szervezett nemzetközi tornán vettek részt Ritzingben 2-2 fiú, valamint egy lány csapattal. Délelőtt az U7, délután pedig az U8 szerepelt és remek eredményeket értek el! Gratulálunk mindenkinek!

A legkisebbek is jeleskedtek

Nagy Tamás (U7) - Halász Attila (U8): „Ezen a hétvégén is öregbítettük klubunk jó hírnevét, hiszen osztrák, szlovák és magyar csapatok ellen játszottunk nagyon hajtós, nívós mérkőzéseket. Ügyes cseleket mutattunk be, sok szép gólt lőttünk.  Összességében az U7 10 mérkőzésből 9-et, az U8 10 mérkőzésből 8-at győztesként fejezett be! A fesztivál lebonyolítású tornáról mindenki boldogan, aranyérmesként térhetett haza!”

Szabó Tibor:Öt meccsből hármat megnyertünk, kettőt pedig elveszítettünk az ETO és a MOTIM fiú csapatai ellen. Nagyon jól érezték magukat a lányok és büszkén mondhatjuk, hogy ebben a korban az ETO-nak már kapusa is van! Jó szervezésű tornán vettünk részt, jó volt a játék és mindenki sokat volt a pályán!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink