Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Markó Edina kihirdette keretét

A magyar női „A” válogatott nemzetközi felkészülési tornán, a Turkish Cup-on vesz részt 2020. március 2. és 11. között Törökországban. Az eseményre klubunk két játékosa Kovács Laura és Süle Dóra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk! Sok sikert kívánunk!

Markó Edina kihirdette keretét

Mérkőzések:

Március 4. 11:00        Magyarország – Venezuela

Március 7. 11:00        Hongkong – Magyarország

Március 10. 11:00      Románia – Magyarország

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashatnak a női válogatott felkészüléséről:

https://valogatott.mlsz.hu/noi-a-valogatott/hir/csapat/uj-nevekkel-hianyzokkal-utazik-a-noi-valogatott-torokorszagba

 

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink