Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a bajnoki nyitányon

Női U19-es csapatunk a Soroksár SC otthonában lépett pályára, ahol Lőrinczi Lilla duplájával, valamint Bódai Viktória győztes találatával küzdelmes meccsen 3:2-re nyerni tudott! Szép volt lányok!

Győzelem a bajnoki nyitányon

Soroksár SC U19 – ETO FC Győr U19 2:3 (1:2)

Gólszerzők: Lőrinczi (2), Bódai

ETO: Peák (Bokros) – Szatmári, Maráz, Angyal, Kránicz, Nagy K., Fülöp (Altrichter), Máthé (Ploner), Süveges (Sali), Lőrinczi (Bódai), Gaál (Szücs)

Süle János: „Ma csak az eredménnyel lehetünk elégedettek, a mutatott játék minden csapatrészben hagyott kívánnivalót maga után!”

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink