Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Torna végeredménye:

1. ETO

2. Siófok

3. ZTE

4. Haladás

A csapat tagjai: Lengyel Huba, Béres Benedek, Kovács Botond, Mitring Marcell, Pécskai Csongor, Csernyi Kristóf, Bodó Levente, Czuppon Bálint, Bősze Levente

A torna legjobb kapusa: Lengyel Huba

Eredmények:

ETO-Király SE 4:1 csoportmérkőzés

ETO-Siófok 1:1 csoportmérkőzés

ETO-NK Nafta Lendva 15:3 csoportmérkőzés

ETO-ZTE 5:1 elődöntő

ETO-Siófok 1:0 döntő

Lakatos Attila: „Az első két mérkőzésen kevésbé tetszett a játékunk, kapkodva több technikai, helyezkedésbeli hibát is vétettünk, lassan döntöttünk. Pár apróságot helyretettünk a csapaton belül, így a harmadik Lendva elleni mérkőzésen önbizalommal, nagy kedvvel játszottunk, csoportelsőként jutottunk az elődöntőbe. A legjobb játékunkat ezen a mérkőzésen, a ZTE ellen nyújtottunk, parádés gólokat szereztünk. A tornán folyamatosan fejlődtünk, és a döntőben egy kiélezett, jó hangulatú mérkőzésen sikerült a szervezett, képzett Siófok csapatát legyőznünk. A torna legnagyobb tanulsága, hogy a srácok nagyon fogékonyak az új játékelemekre, új dolgokra. Mint az összes sikert, természetesen ezt is a helyén kell kezelni, hétfőn már új feladatok várnak ránk. Gratulálok a Fiúknak!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink