Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Bátor játékkal a győzelemért!

Legutóbb augusztusban találkozott egymással a két csapat Szegeden, ahol gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés. A Kazincbarcikához hasonlóan ők is több értékes pontot szereztek az élcsapatok ellen, döntetlent játszottak az MTK-val, a Gyirmóttal és a Siófokkal szemben is. A téli átigazolás során a ZTE-től igazoltak első osztályú középpályást Miroslav Grumic személyében, valamint az ETO-ban nevelkedő Vankó Imre érkezett hozzájuk, továbbá számos fiatal játékossal egészítették ki a keretet.

Hétvégén a begyűjtött sárga lapok miatt Simon Ádámra biztosan nem számíthat a vezetőedző, valamint Dobos Áront sem láthatjuk még vírusfertőzés miatt a keretben. Horváth Zoltán és Kiss Máté játéka kisebb sérülések miatt kérdéses, de vasárnapig még javulhat állapotuk.

Az elmúlt két meccsen már az első félidőre kétgólos hátrányba került a csapat és a második játékrészben kezdett el igazán játszani. Kondás Elemér többek között erről is beszélt a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban.

Kondás Elemér:Visszafogottan, idegesen kezdtünk a Siófok és a KBSC ellen is, mindig a kapott gólok után kezdett el felszabadultan játszani a csapat. Szeretném, hogy már az első perctől kezdve nagyon bátran, de ennek ellenére fegyelmezetten futballozzunk. Viszont a csapat erejét mutatja, hogy idegenben is 0:2-ről feltudtunk állni és még a győzelmi esély is benne volt a találkozóban. A Szeged egy kellemetlen ellenfél, ugyanis nem is rúgnak, de nem is kapnak sok gólt, tehát a csapatvédekezésük nagyon masszív. Számítunk rá, hogy vasárnap is biztonságos játékból fognak focizni, annak lesz majd döntő szerepe, hogy a helyzeteinket hogyan tudjuk kihasználni!”

Szurkoljunk együtt minél többen a győzelemért!  

Hajrá ETO!

További híreink

Sebők Zsolt 41 éves
Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink