Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Döntetlen idegenben

(fotó: Kepecz Zsolt)

Már a mérkőzés elején több akciót is kidolgoztunk, először Gaál beadása szállt el a hazai kapu előterében. Tíz percre rá Bagi nagy beívelését követően Horváth Z. 11 méterről fejelt, de a kapus magabiztosan húzta le a labdát.

A 25. percben azonban mégis a sárga-kékek örülhettek – egy kontratámadásból Kovác lódult meg, majd Oldal és Toma összjátéka után ismét visszakerült a támadó elé a labda és Kovác ezúttal nem hibázott. (1-0) Nem sokkal később Vashkebát vitatott körülmények között rántották le a büntetőterületen belül, de a játékvezető sípja néma maradt. A következő öt percben Bagi, Simon és Horváth is próbálkozott, de vagy pontatlan volt a befejezés vagy a kapus hárított.

A 40. percben jött a hidegzuhany, Toma szabadrúgása után Krausz fejelt a kapunkba, megduplázva ezzel a KBSC előnyét. (2-0) A 44. percben sikerült szépíteni, Gaál beadását Horváth L. csak a mezőnybe tudta paskolni, de épp így lett jó az érkező Vashkebának, aki jobb lábbal kilőtte a kapu jobb oldalát, ezzel zárult a félidő.  (2-1)

A második játékrészben ismét nagy ziccer maradt ki – Gaál 17 méterről elvégzett szabadrúgása a sorfalról vágódott le, majd a sok próbálkozó után végül Kovács lövését a gólvonalról rúgta ki egy hazai védő.

A mai napon kimagasló teljesítményt nyújtó kazincbarcikai kapus pillanatai következtek. Először az 55. percben Fejes beadását követően Horváth Z. kapufa tövébe fejelt labdáját védte bravúrral, majd néhány másodperc múlva ismét Horváth Z. vinklibe tartó fejesét tornázta ki.

A félidő derekán Vashkeba egy előrevágott labdával a kapuig menetelhetett volna, de 18 méternél a lövést választotta, ami elkerülte a kaput. A 64. percben végül sérülés miatt kapust cserélt a KBSC, Horváth László helyett Fila Károly érkezett.

A második játékrészben szépen, ötletesen játszottunk a nehéz talajú pályán, a Kazincbarcika szinte át sem lépte a felező vonalat. A 75. percben Kovács jobbról adta be a labdát, de Bagi egy védő szorításában öt méterről a kapu mellé fejelt. A 77. percben Kiss szabadrúgása után Simon A. csúsztatott a hosszú sarok felé, de sajnos ez is mellé szállt. A hajrában sem adtuk fel, először Andric beadását Vashkeba pörgette fölé, majd egy szögletet követően Simon lövését kézzel védte egy barcikai védő, így tizenegyeshez jutottunk!

A 94. percben Andric higgadtan értékesítette a büntetőt, ezzel megszerezve a megérdemelt egyenlítést! (2-2) Az utolsó pillanatban még a fordításra is megvolt az esélyünk, de ezúttal a döntetlennek kellett örülnünk!

Kazincbarcika SC – WKW ETO FC Győr 2:2 (2:1)
Gólszerzők: Kovác (25') Krausz (40') ill. Vashkeba (44') Andric (94')

Kazincbarcika SC: Horváth (Fila 64’) - Fótyik, Heil, Oldal (Fekete 71’), Kovác, Krausz, Korbély (Mitruscsák 61’), Szűcs, Géringer, Toma, Farkas
Vezetőedző: Dzurják József

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics - Kovács, Dvorschák (Kiss 76’), Gengeliczki, Fejes, Vashkeba, Simon Á., Bagi, Andric, Gaál (Simon A. 68’), Horváth Z. (Lovrencsics 68’)
Vezetőedző: Kondás Elemér 

Kiállítva: Toma György (94’)

További híreink

Sebők Zsolt 41 éves
Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink