Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron Dunaújvárosban született. Utánpótlás játékosként több csapatnál is megfordult, de a felnőttek között már a Dunaújváros PASE csapatában mutatkozott be 2016-ban. Két szezont töltött az akkor a magyar harmadosztályban szereplő csapatban, majd 2018 júliusában a holland élvonalba akkor feljutó Fortuna Sittard szerződtette.

A tehetséges, 19 éves középpályás fél évig erősíti csapatunkat. Sok sikert kívánunk Áronnak az ETO színeiben!

További híreink

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kazincbarcika -WKW ETO összecsapás következik

Kazincbarcika -WKW ETO összecsapás következik

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a tabella 14. helyén álló KBSC ellen lépünk pályára idegenben. A mérkőzés vasárnap 14:00 órakor kezdődik a Putnoki Várady Béla Sportközpontban! Játékosaink természetesen győzelemmel szeretnének hazatérni! Hajrá ETO!

Játékvezetői előadás az ETO-nál

Játékvezetői előadás az ETO-nál

Az MLSZ Játékvezetői Bizottságának képviseletében Szarka Zoltán megtartotta a 2020-2021. évi MLSZ Klublicenchez szükséges játékvezetői előadást az ETO FC Győr első csapatának és stábjának.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink