Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

2020.02.15 11:00
ETO FC Győr U17 – Vasas Kubala Akadémia U17

2020.02.15 13:00
ETO FC Győr U16 – Vasas Kubala Akadémia U16

Takács Gábor (U17): "A felkészülést a tavaszi szezonra január 6-án kezdtük. Az első héten felméréseken vettek részt a játékosok. A második héttől heti 8 edzéssel készültünk. A négy felkészülési mérkőzésből hármat sikerült megnyernünk. Elsajátítottuk az új játékrendszer taktikai elemeit. A keret három új játékossal bővült: Kovács Zoltánnal, Lacza Alexszel és Tulner Péterrel. Sajnos egy vezéregyéniségünket Milos Kerkez személyében elveszítettünk, de ennek ellenére bizakodva várjuk a tavaszi folytatást. Remélem sérültjeink mihamarabb visszatérnek, ezáltal bővülnek variációs lehetőségeink!"

Ozoróczi Gábor (U16): „Január 6-án kezdtük meg a felkészülést és a tervezett program szerint dolgoztunk edzésről edzésre. A felkészülési mérkőzéseken az eltervezett játékot tudtunk gyakorolni. Az új igazolások - Kulifay Ádám és Mitring Zsombor - beilleszkedése zökkenőmentes volt. Mindannyian várjuk az első bajnoki mérkőzést, amit szeretnénk pozitív eredménnyel zárni.”

MLSZ U17 I. osztály tabella

MLSZ U16 I. osztály tabella

További híreink

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kráz Tamás és Tóth Dániel a válogatottban

Kráz Tamás és Tóth Dániel a válogatottban

Utánpótlás válogatottunk felkészülési edzőtáborozáson vesz részt február 16-19. között Lipóton, melyre U15-ös csapatunk játékosai is meghívást kaptak! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink