Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

2020.02.15 11:00
ETO FC Győr U17 – Vasas Kubala Akadémia U17

2020.02.15 13:00
ETO FC Győr U16 – Vasas Kubala Akadémia U16

Takács Gábor (U17): "A felkészülést a tavaszi szezonra január 6-án kezdtük. Az első héten felméréseken vettek részt a játékosok. A második héttől heti 8 edzéssel készültünk. A négy felkészülési mérkőzésből hármat sikerült megnyernünk. Elsajátítottuk az új játékrendszer taktikai elemeit. A keret három új játékossal bővült: Kovács Zoltánnal, Lacza Alexszel és Tulner Péterrel. Sajnos egy vezéregyéniségünket Milos Kerkez személyében elveszítettünk, de ennek ellenére bizakodva várjuk a tavaszi folytatást. Remélem sérültjeink mihamarabb visszatérnek, ezáltal bővülnek variációs lehetőségeink!"

Ozoróczi Gábor (U16): „Január 6-án kezdtük meg a felkészülést és a tervezett program szerint dolgoztunk edzésről edzésre. A felkészülési mérkőzéseken az eltervezett játékot tudtunk gyakorolni. Az új igazolások - Kulifay Ádám és Mitring Zsombor - beilleszkedése zökkenőmentes volt. Mindannyian várjuk az első bajnoki mérkőzést, amit szeretnénk pozitív eredménnyel zárni.”

MLSZ U17 I. osztály tabella

MLSZ U16 I. osztály tabella

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink