Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

2020.02.15 11:00
ETO FC Győr U17 – Vasas Kubala Akadémia U17

2020.02.15 13:00
ETO FC Győr U16 – Vasas Kubala Akadémia U16

Takács Gábor (U17): "A felkészülést a tavaszi szezonra január 6-án kezdtük. Az első héten felméréseken vettek részt a játékosok. A második héttől heti 8 edzéssel készültünk. A négy felkészülési mérkőzésből hármat sikerült megnyernünk. Elsajátítottuk az új játékrendszer taktikai elemeit. A keret három új játékossal bővült: Kovács Zoltánnal, Lacza Alexszel és Tulner Péterrel. Sajnos egy vezéregyéniségünket Milos Kerkez személyében elveszítettünk, de ennek ellenére bizakodva várjuk a tavaszi folytatást. Remélem sérültjeink mihamarabb visszatérnek, ezáltal bővülnek variációs lehetőségeink!"

Ozoróczi Gábor (U16): „Január 6-án kezdtük meg a felkészülést és a tervezett program szerint dolgoztunk edzésről edzésre. A felkészülési mérkőzéseken az eltervezett játékot tudtunk gyakorolni. Az új igazolások - Kulifay Ádám és Mitring Zsombor - beilleszkedése zökkenőmentes volt. Mindannyian várjuk az első bajnoki mérkőzést, amit szeretnénk pozitív eredménnyel zárni.”

MLSZ U17 I. osztály tabella

MLSZ U16 I. osztály tabella

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink