Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kazincbarcika -WKW ETO összecsapás következik

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a tabella 14. helyén álló KBSC ellen lépünk pályára idegenben. A mérkőzés vasárnap 14:00 órakor kezdődik a Putnoki Várady Béla Sportközpontban! Játékosaink természetesen győzelemmel szeretnének hazatérni! Hajrá ETO!

Kazincbarcika -WKW ETO összecsapás következik

Ősszel Győrben Horváth Zoltán találatával szereztük meg a vezetést, majd 1:1-es döntetlen játszott egymással a két csapat. A sárga-kékek több bravúros pontot is begyűjtöttek az elmúlt félévben.

Sikeresek voltak az élmezőnyhöz tartozó együttesekkel szemben, a Vasas és a Budafok otthonában 1:1-es, Siófokon 0:0-ás eredmény született, valamint hazai környezetben 3:1-re legyőzték a csákváriakat.

A tavaszt két döntetlennel kezdték, az Ajkától otthon raboltak pontot, Tiszakécskén pedig kétgólos hátrányból felállva a 93. percben tudtak egyenlíteni.

Télen öt új játékossal erősítettek többek között Leonardo Mitruscsak személyében egy román utánpótlás válogatottal és korábban az ETO-ban is szereplő Kovac Alannal.

Játékosaink közül Priskin Tamás sérülése miatt nem tud játszani, Vári Barnabásnak pedig összegyűlt hétvégén az öt sárgalapja, ezért ő sem állhat a vezetőedző rendelkezésére. Fejes András viszont bevethető már lesz!

Kondás Elemér: „Mindig jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, természetesen arra készülünk, hogy jó teljesítmény nyújtsunk! Nem mondom azt, hogy szeretnénk kijavítani a hétvégét, mert az már történelem, de ezen a meccsen eredményesek akarunk lenni, ami nem lesz egyszerű, ugyanis harcos mérkőzésre számítok! Mindenképp nekünk kell dominálni és nekünk kell ezt a találkozót megnyerni!”

További híreink

Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!
Szurkolóink a győri egészségügyi dolgozók előtt tisztelegtek

Kiemelt támogatóink

Támogatóink