Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Három győri a női válogatottakban

Jövő héten két korosztály is Telkiben tart edzőtábort, Bódai Viktória és Ploner Sandra az U19-es, Kovács Lea pedig az U15-ös válogatottba kapott meghívót! Turtóczki Sándor együttese a Lengyelországban rendezendő elitkörre készül, a négynapos összetartás után márciusban egy törökországi nemzetközi tornával hangolódnak a selejtezőkre. Az U15-ös keretnek pedig ez lesz az idei év első programja! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Három győri a női válogatottakban

(fotó: MLSZ)

 

További híreink

Sofia Szabová a válogatottban

Sofia Szabová a válogatottban

Lány utánpótlás játékosunk az UEFA Development program keretein belül nemzetközi tornán vesz részt a szlovák U16-os válogatottal Spanyolországban. A csapat három mérkőzést játszik a nyolc nap során Norvégiával, Olaszországgal és Costa Ricával! Büszkék vagyunk játékosunkra! Sok sikert kívánunk!

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Női utánpótlás csapatunkhoz is az FC Spartak Trnava érkezett, akik hasonlóan jól szerepeltek a nemzetközi edzőmeccsen, mint a felnőttek. Mind védekezésben, mind támadásban meggyőző teljesítmény nyújtottak és szép győzelmet arattak! Szép volt lányok!

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Női csapatunk vasárnap hazai pályán fogadta a szlovák első ligában szereplő együttest és zsinórban a harmadik edzőmérkőzésen is magabiztosan nyerni tudott. Süle Dóra mesterhármasig jutott, Bódai Viktória duplázott, valamint Tillinger Dóra és Gaál Rebeka is betalált. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink