Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három győri a női válogatottakban

Jövő héten két korosztály is Telkiben tart edzőtábort, Bódai Viktória és Ploner Sandra az U19-es, Kovács Lea pedig az U15-ös válogatottba kapott meghívót! Turtóczki Sándor együttese a Lengyelországban rendezendő elitkörre készül, a négynapos összetartás után márciusban egy törökországi nemzetközi tornával hangolódnak a selejtezőkre. Az U15-ös keretnek pedig ez lesz az idei év első programja! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Három győri a női válogatottakban

(fotó: MLSZ)

 

További híreink

Kijött a különbség a Fradi ellen

Kijött a különbség a Fradi ellen

Női csapatunk a Simple Liga 4. fordulójában a jó erőkből álló Ferencvárost fogadta hazai pályán. A vendégek a félidőre háromgólos előnyre tettek szert és a szünet után további három találatot szerezve magabiztosan 6-0 arányban nyerték meg a mérkőzést.

A tavalyi bajnok érkezik

A tavalyi bajnok érkezik

Szombaton 16.30-kor a Ferencváros együttesét fogadja női csapatunk a Simple Liga 4. fordulójában. Ellenfelünk hazai pályán pontot vesztett a hétvégén és a mieink is szeretnék megnehezíteni a fővárosiak dolgát! A mérkőzés az ETO Camping pályáján lesz megrendezve! Szurkoljunk együtt minél többen! Hajrá ETO!

Bravúros pontokat szereztek a lányok

Bravúros pontokat szereztek a lányok

U14-es csapatunk Kovalter Ramóna góljával a 1-0-ra győzte le a Puskás Akadémiát hazai pályán, az U16 Konrád Kincső és Rozs Fanni találatával 2-2-es döntetlent ért el az MTK ellen, míg az U19 Süveges Hanna révén vezetést szerzett a 30. percben, de két győzelem után botlott a Debrecen otthonában, és egy góllal alulmaradt a találkozón.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink