Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

ETO FC Győr U15 – Barca Academy U15 0:0

ETO: Sebők – Török, Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Balogh, Sós, Reizinger, Süveges, Huszár

Bognár Zsolt: „A 40 perc alatt végig fölényben játszottunk és taktikailag érett játékot mutatott a csapat, de a pálya talajához nehezen alkalmazkodtak, ezért sok volt a technikai hiba, és az ellenfél kapuja előtt körülményesek voltunk. De elégedett vagyok a játékkal!”

ETO FC Győr U15 – Dunakanyar 3:0

Gólszerzők: Átrok, Tóth, Vingler

ETO: Csáktornyai, Somogyi, Tóth (Kulcsár), Reizer, Koblinger, Vingler, Dobri, Átrok, Bíró, Huszár, Pusztai

Bognár Zsolt: „Ezen a mérkőzésen is szép támadásokat vezetve megérdemeltem nyertünk!”

Az U14 egy teljes mérkőzést játszott a Barca Academy korosztályos csapatával, ahol a mieink végig uralva a pályát, kapott gól nélkül nyerték meg a találkozót!

ETO FC Győr U14 – Barca Academy U14 4:0

Gólszerzők: Póczik, Csorba, Szecsődi, Vági

Nicsenko Igor:Mindvégig dominálva, nagy akarattal és kedvvel játszva verték meg a fiatalok a sok passzos játékot erőltető ellenfelet!”

Szép volt fiúk!

A Barca Academy Hungary az FC Barelona által létrehozott intézmény, mely egy világméretű rendszerhez csatlakozik. Európában a varsói, moszkvai és isztanbuli képzési központok után negyedikként Budapesten alakult meg. Célja, hogy a gyerekek egy egész éves képzés keretében megismerhessék a híres klub játékstílusát és filozófiáját.

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink