Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

ETO FC Győr U15 – Barca Academy U15 0:0

ETO: Sebők – Török, Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Balogh, Sós, Reizinger, Süveges, Huszár

Bognár Zsolt: „A 40 perc alatt végig fölényben játszottunk és taktikailag érett játékot mutatott a csapat, de a pálya talajához nehezen alkalmazkodtak, ezért sok volt a technikai hiba, és az ellenfél kapuja előtt körülményesek voltunk. De elégedett vagyok a játékkal!”

ETO FC Győr U15 – Dunakanyar 3:0

Gólszerzők: Átrok, Tóth, Vingler

ETO: Csáktornyai, Somogyi, Tóth (Kulcsár), Reizer, Koblinger, Vingler, Dobri, Átrok, Bíró, Huszár, Pusztai

Bognár Zsolt: „Ezen a mérkőzésen is szép támadásokat vezetve megérdemeltem nyertünk!”

Az U14 egy teljes mérkőzést játszott a Barca Academy korosztályos csapatával, ahol a mieink végig uralva a pályát, kapott gól nélkül nyerték meg a találkozót!

ETO FC Győr U14 – Barca Academy U14 4:0

Gólszerzők: Póczik, Csorba, Szecsődi, Vági

Nicsenko Igor:Mindvégig dominálva, nagy akarattal és kedvvel játszva verték meg a fiatalok a sok passzos játékot erőltető ellenfelet!”

Szép volt fiúk!

A Barca Academy Hungary az FC Barelona által létrehozott intézmény, mely egy világméretű rendszerhez csatlakozik. Európában a varsói, moszkvai és isztanbuli képzési központok után negyedikként Budapesten alakult meg. Célja, hogy a gyerekek egy egész éves képzés keretében megismerhessék a híres klub játékstílusát és filozófiáját.

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink