Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

ETO FC Győr U15 – Barca Academy U15 0:0

ETO: Sebők – Török, Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Balogh, Sós, Reizinger, Süveges, Huszár

Bognár Zsolt: „A 40 perc alatt végig fölényben játszottunk és taktikailag érett játékot mutatott a csapat, de a pálya talajához nehezen alkalmazkodtak, ezért sok volt a technikai hiba, és az ellenfél kapuja előtt körülményesek voltunk. De elégedett vagyok a játékkal!”

ETO FC Győr U15 – Dunakanyar 3:0

Gólszerzők: Átrok, Tóth, Vingler

ETO: Csáktornyai, Somogyi, Tóth (Kulcsár), Reizer, Koblinger, Vingler, Dobri, Átrok, Bíró, Huszár, Pusztai

Bognár Zsolt: „Ezen a mérkőzésen is szép támadásokat vezetve megérdemeltem nyertünk!”

Az U14 egy teljes mérkőzést játszott a Barca Academy korosztályos csapatával, ahol a mieink végig uralva a pályát, kapott gól nélkül nyerték meg a találkozót!

ETO FC Győr U14 – Barca Academy U14 4:0

Gólszerzők: Póczik, Csorba, Szecsődi, Vági

Nicsenko Igor:Mindvégig dominálva, nagy akarattal és kedvvel játszva verték meg a fiatalok a sok passzos játékot erőltető ellenfelet!”

Szép volt fiúk!

A Barca Academy Hungary az FC Barelona által létrehozott intézmény, mely egy világméretű rendszerhez csatlakozik. Európában a varsói, moszkvai és isztanbuli képzési központok után negyedikként Budapesten alakult meg. Célja, hogy a gyerekek egy egész éves képzés keretében megismerhessék a híres klub játékstílusát és filozófiáját.

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink