Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Valentin-napi fotóverseny az ETO-val

Az ETO-szív együtt dobban! Küldjétek el a kedvenc szerelmes ETO-s (vagy nem ETO-s) képeteket, és nyerjetek egy páros VIP belépőt a Szeged elleni mérkőzésre a különleges, Valentin-napi díszbe öltöztetett VIP páholyba, ahol teljes ellátás és romantikus hangulat vár Benneteket!

Valentin-napi fotóverseny az ETO-val

Küldd el az ETO facebook oldalának üzenetben a kedvenc közös képeteket a keresztneveitekkel, mi kitesszük egy Valentin-napi galériába, és a 4 legtöbb like-ot kapó képeken szereplő párokat vendégül látjuk a február 23-án megrendezésre kerülő ETO-Szeged bajnoki mérkőzésen a Valentin-napi VIP páholyban!

A képeket folyamatosan várjuk, a versenyt február 14-én indítjuk, és február 17-én hétfőn este 8 órakor zárjuk!

Mutassátok meg, hogy az ETO-szív #együttdobban és legyetek Ti a 4 szerencsés pár egyike!

További híreink

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Hollandiából igazoltunk középpályást

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink