Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sofia Szabová a válogatottban

Lány utánpótlás játékosunk az UEFA Development program keretein belül nemzetközi tornán vesz részt a szlovák U16-os válogatottal Spanyolországban. A csapat három mérkőzést játszik a nyolc nap során Norvégiával, Olaszországgal és Costa Ricával! Büszkék vagyunk játékosunkra! Sok sikert kívánunk!

Sofia Szabová a válogatottban

(fotó: Ženský futbal na Slovensku)

Mérkőzések:

2020.02.14 15:00
Norvégia WU16 – Szlovákia WU16

2020.02.16 15:00
Olaszország WU16 – Szlovákia WU16

2020.02.19 10:00
Szlovákia WU16 – Costa Rica WU16

További híreink

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Női utánpótlás csapatunkhoz is az FC Spartak Trnava érkezett, akik hasonlóan jól szerepeltek a nemzetközi edzőmeccsen, mint a felnőttek. Mind védekezésben, mind támadásban meggyőző teljesítmény nyújtottak és szép győzelmet arattak! Szép volt lányok!

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Női csapatunk vasárnap hazai pályán fogadta a szlovák első ligában szereplő együttest és zsinórban a harmadik edzőmérkőzésen is magabiztosan nyerni tudott. Süle Dóra mesterhármasig jutott, Bódai Viktória duplázott, valamint Tillinger Dóra és Gaál Rebeka is betalált. Szép volt lányok!

Tornagyőztesek az U14-es lányok

Tornagyőztesek az U14-es lányok

Hétvégén az SC Sopron által rendezett tornán vett részt Sárosi Csilla és Dénes Dorka együttese. A csoportmeccseket három nyert meccsel zárva hibátlanul meneteltek egészen a döntőig, ahol a Haladás-Viktória ellen is győzni tudtak, így veretlenül szerezték meg az első helyet! Egy különdíjat is sikerült elhozni, a torna gólkirálya Szabadi Lilien lett! Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink