Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Női utánpótlás csapatunkhoz is az FC Spartak Trnava érkezett, akik hasonlóan jól szerepeltek a nemzetközi edzőmeccsen, mint a felnőttek. Mind védekezésben, mind támadásban meggyőző teljesítmény nyújtottak és szép győzelmet arattak! Szép volt lányok!

Sikeres hétvégét zárt a női U19

(fotó: OZ Spartakovské Zeny)

ETO FC Győr U19 – FC Spartak Tranva U19 5:1

Gólszerzők: Lőrinczi (2), Gaál, Süveges, Bódai

Süle János: „Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, végig uraltuk a játékot, masszívan védekezett a csapat és a szerzett labdákból szemre is tetszetős támadásokat vezettünk. A befejezések hatékonyságán még mindig csiszolni kell, de az öt lőtt gól mindenképp dicséretes!”

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink