Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megmérkőztek a győri csapatok

Kapott gól nélkül, magabiztos győzelmek születtek az U14-U15-ös korosztályban a Gyirmót FC ellen. Az idősebbek négy, a fiatalabbak hat góllal múlták felül ellenfelüket! Szép volt fiúk!

Megmérkőztek a győri csapatok

ETO FC Győr U15 - Gyirmót FC U15 4:0 (2:0)
Gólszerzők: Lányi, Tóth, Sós, Süveges

ETO: Sebők (Morvai), Török (Somogyi), Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Sós, Reizinger, Bíró (Szűcs), Huszár, Süveges (Dobri)

Bognár Zsolt: „Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk, de az első félidőben lassan és sok hibával. A második félidőben futómennyiségben és játékban is feljavultunk, de továbbra is nehezen törtük fel a szervezetten védekező ellenfelet. Az eredménnyel igen, de a mutatott játékkal nem vagyok elégedett.”

ETO FC Győr U14 – Gyirmót FC U14 6:0
Gólszerzők: Rátonyi, Selyem, Gönye, Zavedkszki, Tollár ill. öngól

Nicsenko Igor: „Ezen a meccsen több játékos is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak és voltak köztük kiemelkedő teljesítmények. A játék és az eredmény reálisan mutatja a két csapat közti különbséget és ami a legfontosabb, hogy a fiúk élvezték a focit!”

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink