Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megmérkőztek a győri csapatok

Kapott gól nélkül, magabiztos győzelmek születtek az U14-U15-ös korosztályban a Gyirmót FC ellen. Az idősebbek négy, a fiatalabbak hat góllal múlták felül ellenfelüket! Szép volt fiúk!

Megmérkőztek a győri csapatok

ETO FC Győr U15 - Gyirmót FC U15 4:0 (2:0)
Gólszerzők: Lányi, Tóth, Sós, Süveges

ETO: Sebők (Morvai), Török (Somogyi), Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Sós, Reizinger, Bíró (Szűcs), Huszár, Süveges (Dobri)

Bognár Zsolt: „Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk, de az első félidőben lassan és sok hibával. A második félidőben futómennyiségben és játékban is feljavultunk, de továbbra is nehezen törtük fel a szervezetten védekező ellenfelet. Az eredménnyel igen, de a mutatott játékkal nem vagyok elégedett.”

ETO FC Győr U14 – Gyirmót FC U14 6:0
Gólszerzők: Rátonyi, Selyem, Gönye, Zavedkszki, Tollár ill. öngól

Nicsenko Igor: „Ezen a meccsen több játékos is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak és voltak köztük kiemelkedő teljesítmények. A játék és az eredmény reálisan mutatja a két csapat közti különbséget és ami a legfontosabb, hogy a fiúk élvezték a focit!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink