Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megmérkőztek a győri csapatok

Kapott gól nélkül, magabiztos győzelmek születtek az U14-U15-ös korosztályban a Gyirmót FC ellen. Az idősebbek négy, a fiatalabbak hat góllal múlták felül ellenfelüket! Szép volt fiúk!

Megmérkőztek a győri csapatok

ETO FC Győr U15 - Gyirmót FC U15 4:0 (2:0)
Gólszerzők: Lányi, Tóth, Sós, Süveges

ETO: Sebők (Morvai), Török (Somogyi), Lányi, Tóth, Kráz, Vingler, Sós, Reizinger, Bíró (Szűcs), Huszár, Süveges (Dobri)

Bognár Zsolt: „Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk, de az első félidőben lassan és sok hibával. A második félidőben futómennyiségben és játékban is feljavultunk, de továbbra is nehezen törtük fel a szervezetten védekező ellenfelet. Az eredménnyel igen, de a mutatott játékkal nem vagyok elégedett.”

ETO FC Győr U14 – Gyirmót FC U14 6:0
Gólszerzők: Rátonyi, Selyem, Gönye, Zavedkszki, Tollár ill. öngól

Nicsenko Igor: „Ezen a meccsen több játékos is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak és voltak köztük kiemelkedő teljesítmények. A játék és az eredmény reálisan mutatja a két csapat közti különbséget és ami a legfontosabb, hogy a fiúk élvezték a focit!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink