Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Női csapatunk vasárnap hazai pályán fogadta a szlovák első ligában szereplő együttest és zsinórban a harmadik edzőmérkőzésen is magabiztosan nyerni tudott. Süle Dóra mesterhármasig jutott, Bódai Viktória duplázott, valamint Tillinger Dóra és Gaál Rebeka is betalált. Szép volt lányok!

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

(fotó: OZ Spartakovské Zeny)

ETO FC Győr – FC Spartak Trnava 7:0 (3:0)

Gólszerzők: Süle (3), Bódai (2), Tillinger, Gaál

ETO: Csontos – Fél P., Fleck, Sárosi, Fél A., Kovács, Pacsuta, Ploner, Tillinger, Süle, Zsédely
Cserék: Peák, Bódai, Gaál, Kránicz, Szabová

Kulcsár Zsolt: „Egy jó mérkőzésen helyenként látványos játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyertünk! Gratulálok a csapatnak!”

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink