Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Előkelő tornán szerepelt U7-es csapatunk

A legkisebbek vasárnap Cíferben jártak a Senec Football Academy által szervezett tornán. Kilenc szlovákiai egyesület mellett remekül helyt álltak és hét győzelem mellett egy döntetlennel és egy vereséggel zártak, így a Spartak Trnavával együtt az élen végeztek! Szép munka volt!

Előkelő tornán szerepelt U7-es csapatunk

Nagy Tamás edző kiemelte, hogy számtalan szép támadás után gyönyörű gólokat rúgtak a gyerekek!

Csapat: Vadász Anna, Klema Dominik, Szórádi László, Csapó Gergő, Helyes György, Pécsi Axel, Kertész Krisztián, Erős Donát.

Különdíjas: Vadász Anna.

Edző: Nagy Tamás

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink