Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Előkelő tornán szerepelt U7-es csapatunk

A legkisebbek vasárnap Cíferben jártak a Senec Football Academy által szervezett tornán. Kilenc szlovákiai egyesület mellett remekül helyt álltak és hét győzelem mellett egy döntetlennel és egy vereséggel zártak, így a Spartak Trnavával együtt az élen végeztek! Szép munka volt!

Előkelő tornán szerepelt U7-es csapatunk

Nagy Tamás edző kiemelte, hogy számtalan szép támadás után gyönyörű gólokat rúgtak a gyerekek!

Csapat: Vadász Anna, Klema Dominik, Szórádi László, Csapó Gergő, Helyes György, Pécsi Axel, Kertész Krisztián, Erős Donát.

Különdíjas: Vadász Anna.

Edző: Nagy Tamás

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink