Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U11-es tornagyőzelem Ritzingben

Csonka Gyula és Lakatos Attila vezette csapatunk hazai és nemzetközi ellenfelekkel is találkozott az SC Sopron által rendezett tornán, ahol neves együtteseket megelőzve 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel első helyen végeztek! Szép volt fiúk!

U11-es tornagyőzelem Ritzingben

Csapat: Lengyel Huba, Deli Péter, Csernyi Kristóf, Pécskai Csongor, Bősze Levente, Mitring Marcell Béres Benedek, Czelter Ruben, Vitális Noel, Mészáros Zsombor, Kun-Putics Bendegúz, Bodó Levente, Kovács Botond

Edzők: Csonka Gyula, Lakatos Attila

Csonka Gyula: „Kissé álmosan és kevésbé jó felfogásban kezdtünk, de hamar rendeztük a sorokat és fokozatosan felvettük a torna ritmusát. Összességében javuló játékkal több neves ellenfelet megelőzve, 15 rúgott 4 kapott góllal nyertük meg a tornát. Gratulálunk a fiúknak!”

Eredmények:

Haladás - ETO FC 0:0

ETO FC - Petrzalka 5:0

Siófok - ETO FC 3:0

Sopron SC - ETO FC 0:4

Illés Akadémia - ETO FC 0:1

ETO FC - Slovan Bratislava 2:1

ETO - FTC 3:0

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink