Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U11-es tornagyőzelem Ritzingben

Csonka Gyula és Lakatos Attila vezette csapatunk hazai és nemzetközi ellenfelekkel is találkozott az SC Sopron által rendezett tornán, ahol neves együtteseket megelőzve 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel első helyen végeztek! Szép volt fiúk!

U11-es tornagyőzelem Ritzingben

Csapat: Lengyel Huba, Deli Péter, Csernyi Kristóf, Pécskai Csongor, Bősze Levente, Mitring Marcell Béres Benedek, Czelter Ruben, Vitális Noel, Mészáros Zsombor, Kun-Putics Bendegúz, Bodó Levente, Kovács Botond

Edzők: Csonka Gyula, Lakatos Attila

Csonka Gyula: „Kissé álmosan és kevésbé jó felfogásban kezdtünk, de hamar rendeztük a sorokat és fokozatosan felvettük a torna ritmusát. Összességében javuló játékkal több neves ellenfelet megelőzve, 15 rúgott 4 kapott góllal nyertük meg a tornát. Gratulálunk a fiúknak!”

Eredmények:

Haladás - ETO FC 0:0

ETO FC - Petrzalka 5:0

Siófok - ETO FC 3:0

Sopron SC - ETO FC 0:4

Illés Akadémia - ETO FC 0:1

ETO FC - Slovan Bratislava 2:1

ETO - FTC 3:0

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink