Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

4. hely a Piski Elemér Emléktornán

U12-es csapatuk Esztergomban szerepelt, ahol kiemelt magyar és külföldi résztvevők ellen élvezetes meccseket játszottak, szép győzelmek és szoros eredmények születtek! Szép volt fiúk!

4. hely a Piski Elemér Emléktornán

Csapat: Algács Noel, Járeb Máté, Prettenhoffer Márton, Tóth Márton, Ferenczi Zsombor, Borbély Levente, Somogyi Ákos, Bakus Kevin, Hajczinger Botond, Méhes Dániel

Edző: Bordás Csaba

Bordás Csaba: „Kis szerencsével előbbre végezhettünk volna, de a srácok így is mindent megtettek, helyenként jól játszva, ezen a hosszú kimerítő tornán. Dicséret mindenkinek!”

Eredmények:

ETO - MTK 0-0

ETO - Hertha BSC 0-1

ETO - Pilisvörösvári UFC 2-0

ETO - KFC Komarno 3-2

ETO - Balmaz Olasz Focisuli 8-0

ETO - Diósgyőr 3-0

ETO - BP Honvéd 0-3

ETO - Hertha BSC 0-1

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink