Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

4. hely a Piski Elemér Emléktornán

U12-es csapatuk Esztergomban szerepelt, ahol kiemelt magyar és külföldi résztvevők ellen élvezetes meccseket játszottak, szép győzelmek és szoros eredmények születtek! Szép volt fiúk!

4. hely a Piski Elemér Emléktornán

Csapat: Algács Noel, Járeb Máté, Prettenhoffer Márton, Tóth Márton, Ferenczi Zsombor, Borbély Levente, Somogyi Ákos, Bakus Kevin, Hajczinger Botond, Méhes Dániel

Edző: Bordás Csaba

Bordás Csaba: „Kis szerencsével előbbre végezhettünk volna, de a srácok így is mindent megtettek, helyenként jól játszva, ezen a hosszú kimerítő tornán. Dicséret mindenkinek!”

Eredmények:

ETO - MTK 0-0

ETO - Hertha BSC 0-1

ETO - Pilisvörösvári UFC 2-0

ETO - KFC Komarno 3-2

ETO - Balmaz Olasz Focisuli 8-0

ETO - Diósgyőr 3-0

ETO - BP Honvéd 0-3

ETO - Hertha BSC 0-1

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink