Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

U16-os csapatunk a Ménfőcsanak U19-es korosztályával mérkőzött meg szombat délelőtt, ahol rengeteg helyzetet kidolgozva fölényesen nyerni tudtak a fiatalok. Szép volt fiúk!

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

ETO FC Győr U16 -Ménfőcsanak U19 8:0 (6:0)

Gólszerzők: Bognár (2), Németh (2), Urblik, Kozári, Mitring, Tankovics

ETO: Kiss (Mátyus), Deákovits, Urblik, Kozári, Nádudvari (Torma), Mitring (Kovács), Tóth, Kulifay (Máté), Bartossik (Németh), Goretich (Tankovics), Bognár

Ozoróczi Gábor: „Köszönjük a Ménfőcsanak U19-es csapatának, hogy vállalták a mérkőzést, amin végig sportszerűen játszottak!”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink