Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

U16-os csapatunk a Ménfőcsanak U19-es korosztályával mérkőzött meg szombat délelőtt, ahol rengeteg helyzetet kidolgozva fölényesen nyerni tudtak a fiatalok. Szép volt fiúk!

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

ETO FC Győr U16 -Ménfőcsanak U19 8:0 (6:0)

Gólszerzők: Bognár (2), Németh (2), Urblik, Kozári, Mitring, Tankovics

ETO: Kiss (Mátyus), Deákovits, Urblik, Kozári, Nádudvari (Torma), Mitring (Kovács), Tóth, Kulifay (Máté), Bartossik (Németh), Goretich (Tankovics), Bognár

Ozoróczi Gábor: „Köszönjük a Ménfőcsanak U19-es csapatának, hogy vállalták a mérkőzést, amin végig sportszerűen játszottak!”

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink