Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

U16-os csapatunk a Ménfőcsanak U19-es korosztályával mérkőzött meg szombat délelőtt, ahol rengeteg helyzetet kidolgozva fölényesen nyerni tudtak a fiatalok. Szép volt fiúk!

Sportszerű meccsen nyolcgólos győzelem

ETO FC Győr U16 -Ménfőcsanak U19 8:0 (6:0)

Gólszerzők: Bognár (2), Németh (2), Urblik, Kozári, Mitring, Tankovics

ETO: Kiss (Mátyus), Deákovits, Urblik, Kozári, Nádudvari (Torma), Mitring (Kovács), Tóth, Kulifay (Máté), Bartossik (Németh), Goretich (Tankovics), Bognár

Ozoróczi Gábor: „Köszönjük a Ménfőcsanak U19-es csapatának, hogy vállalták a mérkőzést, amin végig sportszerűen játszottak!”

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink