Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kettős győzelem az Újpest ellen

Csató Sándor U19-es és Takács Gábor U17-es csapata pénteken hazai környezetben lépett pályára edzőmérkőzésen. Kemény csatában, mindkét korosztályunk jó ellenféllel szemben egy góllal nyerni tudott! Szép volt fiúk!

Kettős győzelem az Újpest ellen

ETO FC Győr U19 – Újpesti TE U19 2:1 (0:1)

Gólszerzők: Szalka, Márton 

ETO: Ruisz - Szamosi, Csonka, Pereira, Tamás, Fendrik, Balogh, Szalka, Szentes, Farkas, Varga

Cserék: Wágenhoffer, Rébék, Sipőcz, Márton, Marius

Csató Sándor: „Lassan, körülményesen játszottunk, ezért nem tudtuk megbontani a szervezetten játszó Újpest védelmét. A második félidőben támadó játékunk feljavult, sok támadást vezettünk, így sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést.”

 

ETO FC Győr U17 – Újpesti TE U17 1:0 (0:0)

Gólszerző: Ignácz

ETO: Mittnaht - Gacs, Lasz, Tullner, Kovács, Ignácz, Gelencsér, Artner, Szitás, Hauser, Major

Cserék: Kantó, Kocsis Z., Zsuppán, Saad, Reizer

Takács Gábor: „Hiányzóink ellenére sikerült győzelmet aratnunk, bár csapatjátékunk nem volt olyan gördülékeny, mint az előző mérkőzésen.”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink