Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kettős győzelem az Újpest ellen

Csató Sándor U19-es és Takács Gábor U17-es csapata pénteken hazai környezetben lépett pályára edzőmérkőzésen. Kemény csatában, mindkét korosztályunk jó ellenféllel szemben egy góllal nyerni tudott! Szép volt fiúk!

Kettős győzelem az Újpest ellen

ETO FC Győr U19 – Újpesti TE U19 2:1 (0:1)

Gólszerzők: Szalka, Márton 

ETO: Ruisz - Szamosi, Csonka, Pereira, Tamás, Fendrik, Balogh, Szalka, Szentes, Farkas, Varga

Cserék: Wágenhoffer, Rébék, Sipőcz, Márton, Marius

Csató Sándor: „Lassan, körülményesen játszottunk, ezért nem tudtuk megbontani a szervezetten játszó Újpest védelmét. A második félidőben támadó játékunk feljavult, sok támadást vezettünk, így sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést.”

 

ETO FC Győr U17 – Újpesti TE U17 1:0 (0:0)

Gólszerző: Ignácz

ETO: Mittnaht - Gacs, Lasz, Tullner, Kovács, Ignácz, Gelencsér, Artner, Szitás, Hauser, Major

Cserék: Kantó, Kocsis Z., Zsuppán, Saad, Reizer

Takács Gábor: „Hiányzóink ellenére sikerült győzelmet aratnunk, bár csapatjátékunk nem volt olyan gördülékeny, mint az előző mérkőzésen.”

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink