Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fontos rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában hazai pályán fogadjuk a BFC Siófok együttesét, vasárnap 18:00 órakor!

Fontos rangadó következik

Egymást követi a két csapat a tabellán - a mieink 37 ponttal a harmadik, a siófokiak pedig 36 ponttal a negyedik helyet foglalják el. Nem lesz azonban könnyű csata, ellenfelünk több bravúros pontot is gyűjtött az elmúlt félévben, döntetlent játszott a Budafokkal és a Vasassal, valamint minket is egy góllal felülmúlta. Jól sikerült számukra a tavaszi rajt, a Gyirmót otthonából tudtak győztesen távozni. Hozzánk hasonlóan télen ők is az első osztályból erősítettek, Mohamed Remili érkezett hozzájuk Paksról, azonban Zamostny Balázs és Székely Dénes távozott.

Ahogy Kondás Elemér fogalmazott, a másodosztályban bármilyen eredmény előfordulhat és Tiszakécskén meggyőző teljesítményt nyújtottunk, így bizakodva várjuk az első hazai környezetben megrendezett összecsapást. Alábbiakban a vezetőedző a folytatásról is nyilatkozott:

 Egy pont különbség van a két csapat között és csak győzelem esetén tudjuk megtartani a pozíciónkat, terhet jelent ez a csapat számára?

Nem szabad, hogy terhet jelentsen, ahogy indultunk most neki a tavaszi bajnokságnak azt beszéltük, hogy mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk és abból kell behozni a legtöbb pontot. Az elmúlt találkozóból három pontot begyűjtöttünk, most a hétvégi meccsen is ez lesz a célunk. Nem nézünk messzire előre, csak vasárnapig tekintünk.

Löketet adott a múlt heti győzelem?

Természetesen egy győztes meccs mindig jól jön a csapatnak. Azt szoktam mondani, hogy a győzelem a legjobb gyógyszer. Egyelőre nem volt szükségünk gyógyszerre, de egy idegenbeli győzelem általában duplán szokott érvényesülni.

Gyirmóton nyerni tudott a Siófok, ők is NBI-es támadóval erősítettek, aki két gólt is szerzett. Ki lehet ebből indulni?

Természetesen ezeket az eredményeket is figyelnünk kell és azt is tudjuk, hogy az ősz folyamán is jól szerepelt a Siófok. Most jól indultak, idegenben megverték a Gyirmótot, ez persze figyelemre méltó, de nekünk csak saját magunkkal kell foglalkozni!

Láthatjuk már Simon Ádámot a keretben?

Simon Ádám meggyógyult, viszont három játékos játéka kérdéses. Bagi István megbetegedett, Kovács Krisztián talpcsontja fáj, valamint Horváth Zoltánt letaposták a hétvégén és az achillesén egy hosszú seb keletkezett, de vasárnapig még meglátjuk rendbe jönnek-e.

A televízió is közvetíti a hétvégi derbit, érezhetően nagyobb ilyenkor a bizonyítási vágyuk, hogy ezt élőben követhetik a nézők?

Egy televíziós, villanyfényes mérkőzés mindig jobb hangulatot ad. Teljesen más érzés mikor esti meccset rendeznek egy stadionban, nem beszélve arról, ha még a TV is adja. A mi játékosaink nagy része már rutinos futballista, játszottak már ilyen mérkőzést. Én azt veszem inkább észre, hogy őket sokkal inkább a hétvégi összecsapás motiválja, hogy jól tudjunk szerepelni!

Szurkoljunk együtt a csapatnak, hogy hazai pályán is folytatódjon a pontszerzés!

Hajrá ETO! Mindent bele!

További híreink

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Ma 11 órakor ETO-Lipót fekészülési mérkőzés a Camping pályán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink