Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a Fradi ellen

Tegnap szélsőséges időjárási körülmények között lépett pályára U16-os csapatunk Bükön, ahol Bartossik és Bognár találatával, végig kezükben tartva a mérkőzést, meggyőző sikert arattak. Szép volt fiúk!

Győzelem a Fradi ellen

FTC U16 - ETO FC Győr U16 0:2 (0:1)

Gólszerzők: Bartossik, Bognár

ETO: Kiss (Mátyus) – Deákovits, Kozári, Nádudvari, Óvári, Tóth (Rubos Bence), Kulifay, Torma (Németh), Mitring, Rubos Barnabás (Goretich), Bartossik (Tankovics)

Ozoróczi Gábor: „A borzasztó időjárási körülményekhez maximálisan alkalmazkodva, szervezetten játszva, két szép góllal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.”

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink