Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a Fradi ellen

Tegnap szélsőséges időjárási körülmények között lépett pályára U16-os csapatunk Bükön, ahol Bartossik és Bognár találatával, végig kezükben tartva a mérkőzést, meggyőző sikert arattak. Szép volt fiúk!

Győzelem a Fradi ellen

FTC U16 - ETO FC Győr U16 0:2 (0:1)

Gólszerzők: Bartossik, Bognár

ETO: Kiss (Mátyus) – Deákovits, Kozári, Nádudvari, Óvári, Tóth (Rubos Bence), Kulifay, Torma (Németh), Mitring, Rubos Barnabás (Goretich), Bartossik (Tankovics)

Ozoróczi Gábor: „A borzasztó időjárási körülményekhez maximálisan alkalmazkodva, szervezetten játszva, két szép góllal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.”

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink